1641872471-20220110-jaypark

Jay Park dorește să creeze o trupă kpop proprie. Urmează să își deschidă o nouă agenție cu ajutorul Kakao

De curând am aflat o veste la care eu  nu mă așteptam, mai exact  unul dintre artiștii mei favoriți,  Jay Park (Park Jae-beom) a anunțat că va renunța la funcția de CEO atât al companiei AOMG (companie pe care a înființat-o în 2013, casa artiștilor Loco, Gray, Simon Dominic, Code Kunst, Lee Hi sau Yugyeom – membrul GOT7), cât și al H1GHR MUSIC (companie pe care a fondat-o cu un prieten în anul 2017). Ca urmare a aflării acestui fapt,  fanii de peste tot  erau curioși ce va face artistul în continuare. Potrivit unor reprezentanți din  industria muzicală, el lucrează la înființarea unei noi case de discuri (agenție de divertisment), astfel încât să poată lansa un o nouă trupă de idoli care să ne ia prin surprindere. În special, se pare că se așteaptă ca Kakao Entertainment să facă o investiție considerabilă în  acest nou proiect al lui Jay Park, potrivit  Soompi. 

Vreau să vă aduc aminte  că Jay Park și-a făcut apariția pentru prima dată în industria k-pop ca idol când a debutat ca membru  și lider al trupei 2PM în  anul 2008. În plus, de la început și până la acest moment, el a demonstrat că  este talentat în  dans, hip hop și R&B, dar și ca producător, compozitor, om de afaceri, având o anumită viziune și abilitate de a face lucrurile după un anumit standard,   așa că este de așteptat să creeze un grup de idoli unic, cu un stil anume foarte diferit de idolii (cântăreți)  existenți în prezent în industria muzicală coreeană.

De asemenea, un reprezentant din industrie a declarat: „La fel cum  agenția JYP, mai exact preșenditele și artistul Park Jin Young a creat cu succes un număr mare de grupuri de idoli care urmează cumva stilul și conceptul lui propriu, Jay Park va putea aduce un nou val în industria muzicală producând idoli care se definesc și  fac parte din ce am putea numi propriul său stil.”

Pe 11 ianuarie, Kakao Entertainment a venit cu un răspuns oficial la veștile acestea, spunând: „Jay Park este un artist cu talent în diverse domenii ca și cântăreț și producăto. Kakao Entertainment caută să-și diversifice afacerile pe piața de distribuție muzicală prin numeroase oportunități de parteneriat. Este adevărat că în prezent discutăm despre diferite tipuri de parteneriate de afaceri cu Jay Park, dar nimic nu a fost confirmat în mod specific”.

Un singur lucru vreau să mai amintesc despre Jay Park, este faptul că de-a lungul carierei sale a reușit cu tot ce și-a propus. Un singur moment/ lucru , pe parcursul anilor, nu a dus la bun sfârșit (cred că știți la ce mă refer)  și a trebuit să se întoarcă în țara natală, SUA. Apoi după ce a mai trecut puțin timp și și-a evaluat opțiunile s-a întors în  Coreea unde a reușit să facă ce îi place, să își creezi un stil propriu, să cânte fix cum vrea și despre ce vrea, să participe la emisiuni și chiar să devină om de afaceri, fondând 2 agenții și ajutând tinerii artiști să ăți urmeze visele și să se remarce.

În concluzie, eu abia aștept veștile ca noile sale planuri se vor concretiza și sunt tare încântată să văd la ce trupă s-a gândit el să lanseze în uriașa scenă kpop.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.