831635855

3 motive pentru care atât de mulți oameni urmăresc “Our Beloved Summer”

Schimbările dintre Choi Woo Shik și Kim Da Mi din „Our Beloved Summer” zguduie inimile telespectatorilor.

De când s-au cunoscut în liceu până la întâlniri, despărțire și reuniune, Choi Woong și Kook Yeon Soo scriu împreună o pagină a tinereții lor. Mai presus de toate, cel de-al doilea capitol romantic al lor, care s-a deschis din nou după 5 ani, a dat o emoție încântătoare și a prins pe toata lumea în povestea lor.

Să vedem schimbările în starea emoțională a lui Choi Woong și Kook Yeon Soo.

“Relația lor de iubire-ura”

Choi Woong și Kook Yeon Soo s-au reunit pentru o afacere și un documentar.

Așa cum Kim Ji Woong (Kim Sung Chul) a spus odată: „Este o linie subțire între dragoste și ură”, cei doi au deschis al doilea capitol romantic. Scena în care Choi Woong pulverizează apă și sare pe fosta prietenă, Kook Yeon Soo, care a apărut la cinci ani după despărțire, a fost copilărească, dar sinceră.

În ciuda faptului că a fost stropită cu apă și sare, nu a avut altă opțiune decât să zâmbească. Astfel, Choi Woong și Kook Yeon Soo își continuă relația de dragoste și ură amară.

“Emoții complexe amestecate cu regret și afecțiune”

Choi Woong era supărat pe Kook Yeon Soo pentru că era indiferentă, iar Kook Yeon Soo nu a putut spune nimic când și-a dat seama de neînțelegerea și resentimentele lui.

Cei doi au suferit consecințele reuniunii lor și mai mult, pe măsură ce timpul a trecut. Au fost aruncați în lumea haosului, când emoțiile pe care le-au reprimat au început să reapară. Toate acestea au început cu Choi Woong.

El a vizitat casa lui Kook Yeon Soo noaptea târziu și și-a exprimat sinceritatea printre lacrimi și chiar a sărutat-o ​​din senin, în locul unde urmau să filmeze​​ documentarul. Durerea, regretul și afecțiunea pe care le aveau au fost eliberate.

“Negarea” lui Choi Woo Shik versus “conștientizarea” lui Kim Da Mi

Relația lor, despre care credeam că va continua după primul sărut, a stagnat. Simțindu-se enervată că Choi Woong nu a sunat-o, Kook Yeon-Su merge la acesta dupa ce se îmbată.

Cu toate acestea, Choi Woong decisese că nu vrea să se întâlnească din nou cu Kook Yeon Soo, dar nu putea trăi fără să o vadă. Negându-si sentimentele, acesta i-a sugerat să fie prietena lui.

Deși părea derutată de sugestia lui, simtea că inima i se frânge. Narațiunea ei – „Cred că nu l-am uitat niciodată pe Choi Woong” spusă în lacrimi în brațele bunicii, sugerează „conștientizarea”. În plus, iubirea dintre Kim Ji Woong și NJ (Roh Jeong Eui) a devenit mai adâncă, stârnind curiozitate față de relațiile lor.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.