maxresdefault

Kim Hyun-Joong a primit Gold Play Button de la Youtube după ce a depășit 1 milion de urmăritori

De curând, am văzut o știre care suna cam așa  — > < Această celebritate tocmai a primit un „Buton de aur” pentru activitatea sa pe  Youtube-ul, depășind 1 milion de abonați, „Nu am nevoie să câștig bani de pe Youtube”>>. Chiar mă întrebam despre cine este vorba și cine se poate lăuda dintre coreeni cu o astfel de performanță. Ei bine, știrea se referă la unul dintre favoriții mei din perioada mea de început în ale culturii coreene, mai exact este despre Kim Hyun-Joong, așa că m-am hotărât să o aduc și în atenția voastră. 

Foto: Kbizoom.com

Cântărețul și actorul Kim Hyun-Joong a mulțumit fanilor după ce a primit „Butonul  de aur” de la Youtube

Pe 27 ianuarie, Kim Hyun-Joong a postat o fotografie pe Instagram în care apărea un “Silver Button” (Butonul  de argint), oferit conturilor de Youtube cu 100.000 de abonați și un “Gold Button” (Buton de aur), pentru Youtuberii cu peste 1 milion de abonați. În descrierea pozei, el a scris: „De la Butonul de Argint la Butonul de Aur… Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor și abonaților mei care au arătat mult interes și susținere pentru canalul meu”.

Foto: Kbizoom

El a mai adăugat: „Am început să fac Youtube (să postez pe acest canal)  mai târziu decât toți ceilalți pentru a ține pasul cu vremurile acestea moderne… Nu am stabilit o direcție anume, ci doar mă distrez atunci când filmez videoclipuri. Dar dacă continui să fac lucruri pe care le fac chiar acum, s-ar putea să ating un obiectiv într-o zi, nu-i așa?

Apoi, tot în descriere, artistul a mărturisit: „Vreau să fiu o persoană care prezintă muzica bună și oameni buni prin intermediul  Youtube. Am spus asta deja în videoclipul meu, nu? Nu trebuie să câștig bani făcând Youtube.  Doar vă voi prezenta mai multă muzică bună și oameni grozavi.

Puteți vedea și voi postarea lui dacă intrați chiar aici  https://www.instagram.com/p/CZOugzbJc_Z/

This celebrity has just received a “Gold Button” for his Youtube surpassing 1 million subscribers, “I don&#39;t need to earn money from Youtube” - KBIZoom

Foto: Kbizoom.com

 

El ți-a deschis canalul pe YouTube în anul 2019 și le mulțumește fanilor pentru sprijinul lor continuu, deși canalul său nu are o direcție precisă.  Kim Hyun Joong prezintă diverse conținuturi, cum ar fi „Music in Korea”, care îl arată cântând live cu trupa sa în locuri speciale din țară, mai cu seamă la atracțiile turistice din Coreea, „Room for Music and Healing” cu discuții despre diverse subiecte, sau chiar  vloguri zilnice în „Every day” etc., prin canalul său oficial de Youtube „KIM HYUN JOONG.official”.

 

Kim Hyun-joong

Foto: Kbizoom

Recent, în filmulețele lui i-a prezentat pe vărul său, jucătorul de golf, Kim HaeRim, și pe prietenul său Ha Seung Jin, primul jucător NBA din Coreea de Sud, care are o înălțime de 7 picioare și 2 inci.

În acest fel, el a ales să rămână activ cu activitățile sale (*după scandalul iscat și  pentru că o mare parte din oameni sau fani nu l-au iertat încă, prin urmare el nu prea mai apare pe posturile TV coreene, în seriale sau emisiuni) și  în același timp, să mențină o legătură strânsă cu fanii care au continuat să îl susțină în toată această perioadă.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.