dummy

Shin Ye Eun și Won Jin Ah, confirmați într-un nou film alături de D.O de la EXO

Pe 23 noiembrie, agenția lui Shin Ye Eun, NPIO Entertainment, și agenția lui Won Jin Ah, Yooborn Company, au confirmat faptul că cele două actrițe joacă în filmul „Secret” și că acum filmează pentru această peliculă, relatează soompi.com.

„Secret” este un remake coreean al filmului taiwanez cu același nume din 2008, care spune povestea unui geniu al pianului care se transferă la o școală nouă și întâlnește o fată care cântă la pian într-o clasă de muzică veche.

Cât privește personajul principal masculin, în media a fost anunțat recent că acest rol îi va aparține lui D.O. Cântărețul-actor îl va interpreta pe Ye Xiang Lun, personaj interpretat de Jay Chou în filmul original.

Actrița principală, numită Lu Xiao Yu (interpretată de Gwei Lun Mei în versiunea taiwaneză), va fi interpretată de Won Jin Ah.

Shin Ye Eun va avea un rol feminin total diferit față de cel al omoloagei sale din serialul taiwanez. Nu se știe încă în ce vor consta diferențele, însă cert este că actrița va juca un rol mai important în remake-ul coreean.

Filmul coreean va fi regizat de Seo Yoo Min, care a lucrat la filme precum „Happiness”, „April Snow”, „You Call It Passion” și „Recalled”. „Secret” și-a setat ca dată de lansare anul 2022.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.