index

Jung Hae In și Ji Chang Wook au fost confirmați ca invitați în sezonul 3 al „House On Wheels”

Jung Hae In și Ji Chang Wook vor fi invitați împreună la „House on Wheels 3” de la tvN!

Pe 24 noiembrie, SPOTV News a raportat că Jung Hae In și Ji Chang Wook au încheiat recent filmările pentru „House on Wheels 3”. În urma rapoartelor, o sursă de la tvN a confirmat: „Jung Hae In și Ji Chang Wook vor apărea în „House on Wheels 3”. Data difuzării este momentan nedecisă.”

„House on Wheels” este o emisiune de varietate în care distribuția călătorește în locuri liniștite din Coreea într-o casă portabilă și aduc cu ele persoane care sunt speciale pentru ei, cum ar fi prietenii sau familia. Sung Dong Il, Kim Hee Won și Gong Myung joacă în cel mai nou sezon al serialului.

Anterior, Jung Hae In a jucat în „Prison Playbook” de la tvN cu Sung Dong Il și în filmul „The King’s Case Note” cu Kim Hee Won. Ji Chang Wook va juca alături de Sung Dong Il în viitoarea dramă „Tell Me Your Wish” (titlu literal), care urmează să fie difuzată anul viitor. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să le vadă chimia în reality show.

După ce a jucat deja în dramele de succes „Pretty Noona Who Buys Me Food” și „D.P.”, Jung Hae In se pregătește în prezent pentru premiera mult-așteptată a dramei „Snowdrop”. Între timp, Ji Chang Wook filmează în prezent pentru noul serial foarte așteptat de la Netflix „The Sound of Magic”.

„House on Wheels 3” este difuzat în fiecare joi la ora 20:40, ora Coreei de Sud.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.