Despre Parcul Namsan

Parcul Namsan

Parcul Namsan este cel mai mare parc din Seul și este casa multor specii de copaci, plante si animale. Parcul este bine cunoscut pentru traseele sale frumoase de mers pe jos, care permit vizitatorilor sa vada fauna sălbatica locala, cum sunt veveritele. Parcul acoperă o suprafață mare și dispune de un număr mare de obiective turistice, inclusiv Baekbeom Square, telecabina Namsan și N Seul Tower. Parcul Namsan este considerat parc principal in Seul și întâmpină, în medie, 23.000 de vizitatori în fiecare zi.


Baekbeom Square este situat în zona Parcului Hoehyeon și il comemorează pe Baekbeom Kim Gu; o statuie cu el se află în centrul sau. Kim Gu, cunoscut de asemenea sub numele Baekbeom, a fost un politician coreean, educator și lider al mișcării de independență coreeană împotriva ocupației japoneze in Coreea (1910-1945). De asemenea, în zona Hoehyeon este o “pistă de presopunctură” de-a lungul careia vizitatorii pot merge desculți. Un robinet special este disponibil pentru vizitatori pentru a-si spala dupa aceea picioarele. În apropiere există de asemenea o pădure de pini, care este foarte populara pentru turistii pasionati de drumetii.


Parcul Namsan este o destinație romantică pentru toate vârstele. Zona din jurul Palgakjeong (sala octogonală) oferă vederi minunate, făcându-l un loc minunat de vizitat pentru turisti. Telecabina Namsan este în funcțiune din 1962, transporta turisti de peste 40 de ani. Ruta masoara 605 metri din varful muntelui Namsan pana la platforma telecabinei. La trei minute de la plecare, telecabina urca 138 de metri și oferă vederi magnifice ale Seulului.

N Seul Tower
N Seul Tower, unul din reperele cele mai importante ale Seulului, este de asemenea situat în Parcul Namsan. Numele turnului este simbolic: N vine de la “Namsan”, dar și de la “noi” și “natura”. Seara, un spectacol de lumini orbitoare are loc pe N Seoul Tower, lumini multicolore sunt proiectate pe suprafața turnului de la 19:00 până la miezul nopții. Tema spectacolului este “Flori de Seul” si utilizeaza luminile pentru a forma mai multe plante și copaci care infloresc in jurul orașului.

Trasee de mers pe jos printre copaci
In fiecare luna de aprilie, Blossom Festival Cherry are loc în diverse locații din Seul. Calea Cherry Blossom din Parcul Namsan este cel mai lung bulevard de ciresi din oraș și este spectaculos în plină floare. Festivalul are mai multe evenimente, inclusiv o ceremonie de iluminat a florilor de cires, excursii de mers pe jos și spectacole de stradă.
Namsan Oreumi este un lift în aer liber ale cărui ziduri sunt realizate în întregime din sticlă. Ascensorul a început să funcționeze în 2009 și călătorește 70 de metri între intrarea Namsan Tunnel 3 și platforma telecabinei. Este liber pentru folosire și are o capacitate de aproximativ 20 de persoane.

Sursa: visitseul.net

Traducere: Theo Nicole




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.