BIGBANG tocmai și-a lansat propriul webtoon!

Personajele GO Blings au fost transpuse într-un nou webtoon!

Aici puteți urmări un filmuleț despre GO Blings.

Acest webtoon, ce a fost creat prin colaborarea dintre YG Entertainment și KT, a fost lansat pe 20 iulie în Coreea, Statele Unite și Japonia.

Pagina de Instagram a personajelor GO Blings a fost creată la începutul anului 2017 și, încă de atunci, se postează, în mod regulat, imagini cu acestea.

Într-o poză recentă, se pot observa personajele urmărind jocurile olimpice, ținând în mâini halbe de bere și pahare de vin.


Iar acum, în cele din urmă, au propriul webtoon! Personajele din GO Blings, ce au fost create după fiecare membru al trupei BIGBANG, și Blings, care sunt goblinii, adică animalele de companie a personajelor, vor apărea în acest webtoon.

Artistul ce se ocupă de acest webtoon, Kirin, care este un mare fan BIGBANG, cu grijă a incorporat personalitățile fiecărui membru BIGBANG în personajele sale.


De exemplu, Bling-ul lui G-Dragon, Shu, este un goblin al pantofilor sub formă de pisică. Ideea a fost inspirată de faptul că G-Dragon iubește pisicile și pantofii.


Câte un episod din seria de 12 părți a webtoon-ului va fi publicat în fiecare vineri, pe KTOON (în Coreea), Tapas (în Statele Unite) și Piccoma (în Japonia), așa că nu-l ratați!

Sursa: koreaboo.com

(Traducerea: Elena Rădulescu)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.