Surprizele lunii martie: 13 K-drame fabuloase care vor avea premierea în această lună

Primăvara a venit, iar odată cu schimbarea anotimpului apare și emoția multor premiere  în materie de K-drama. Cei de la soompi.com au realizat un clasament al celor mai așteptate drame coreene, iar rezultatul îl împărtășim și noi cu dumneavoastră mai jos.

  • “Nobody Knows”

Distribuție: Kim Seo Hyung, Ryu Deok Hwan, Park Hoon, Ahn Ji Ho, Kim Sae Ron, Jang Young Nam

Data premierei: 2 martie

Detalii de difuzare: luni și marți, ora 21:40 KST, pe canalul SBS

„Nobody Knows” este o poveste despre tineri și riscuri, tineri ale căror vieți s-ar putea schimba dacă ar fi fost înconjurați de adulți atenți și grijulii, dar și despre adulții care fac tot posibilul să îi protejeze. Kim Seo Hyung îl interpretează pe Cha Young Jin, un detectiv care și-a neglijat viața personală timp de 19 ani pentru a-și atinge un singur obiectiv. Despre ce obiectiv este vorba veți afla urmărind drama a cărei poveste se anunță foarte alertă și plină de neprevăzut.

  • „Memorist“

Distribuție: Yoo Seung Ho, Lee Se Young, Jo Sung Ha, Go Chang Suk, Jun Hyosung, Yoon Ji On

Data premierei: 11 martie

Detalii de difuzare: miercuri și joi, la ora 22: 50 p.m. KST, pe canalul tvN

„Memorist” se bazează pe webtoonul cu același nume și spune povestea lui Dong Baek (Yoo Seung Ho), un detectiv cu puteri supranaturale, și a lui Han Sun Mi (Lee Se Young), un profiler criminal de elită, care fac echipă în urmărirea unui criminal în serie. Spre deosebire de mulți eroi fictivi care își ascund identitatea, Dong Baek își face cunoscute puterile în fața oamenilor în timp ce combate cu curaj criminalitatea și răul.

  • “Hospital Playlist”

Distribuție: Jo Jung Suk, Yoo Yeon Seok, Jung Kyung Ho, Kim Dae Myung, Jeon Mi Do, Kim Hae Sook, Kim Kap Soo, Jung Moon Sung

Data premierei: 12 martie

Detalii de difuzare: joi, la 21:00 KST, pe tvN

„Hospital Playlist” spune poveștile obișnuite ale medicilor și vedetelor de rând, Jo Jung Suk, Kim Dae Myung, Jung Kyung Ho, Yoo Yeon Seok și Jeon Mi Do, prieteni „de cursă lungă”, care s-au întâlnit când erau la școala medicală. Drama este un nou proiect al regizorului Shin Won Ho și al scriitorului Lee Woo Jung, care au lucrat anterior la “Reply 1997,” “Reply 1994,” “Reply 1988” și “Prison Playbook.”.

  • “Kingdom 2”

Distribuție: Joo Ji Hoon, Ryu Seung Ryong, Bae Doona, Kim Sang Ho, Heo Joon Ho, Jin Seon Kyu, Kim Sung Kyu

Data premierei: 13 martie

Detalii de difuzare: Toate episoadele lansate simultan pe Netflix

“Kingdom 2” este un thriller plin de mister care abordează o apocalipsă zombie ce are loc în epoca Joseon. După întâmplările din primul sezon, cel de-al doilea sezon îl are în centrul acțiunii pe prințul coroanei Lee Chang (Joo Ji Hoon), care luptă pentru a-și păstra oamenii în siguranță, în timp ce se va simți de parcă nu poate avea încredere în nimeni.

  • “Somehow Family”

Distribuție: Sung Dong Il, Jin Hee Kyung, Kim Kwang Gyu, Oh Hyun Kyung, Lee Bon, Seo Ji Seok, Eunbin de la CLC, Yeo One din trupa PENTAGON

Data premierei: 15 martie

Detalii de difuzare: duminică, la 19:55 KST, la TV Chosun

“Somehow Family”este un sitcom despre o familie construită unic, formată din membri care lucrează pentru aceeași linie aeriană într-un aeroport. Cu toții locuiesc într-o pensiune condusă de cuplul Sung Dong Il și Jin Hee Kyung, ale căror personaje au aceleași nume ca și actorii care le interpretează. Gândită ca un nou tip de dramă pentru varietăți, “Somehow Family”va oferi spectatorilor o formă unică de divertisment.

  • „Rugal“

Distribuție: Choi Jin Hyuk, Park Sung Woong, Jo Dong Hyuk, Jung Hye In, Han Ji Wan, Park Sun Ho

Data premierei: 16 martie

Detalii de difuzare: luni și marți la 22: 50 p.m. KST pe OCN

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, „Rugal” este un thriller sci-fi de acțiuni, cu Choi Jin Hyuk în rolul lui Kang Ki Bum, un detectiv de elită care încearcă să doboare o organizație teroristă la nivel național, numită Argos. În acest proces, el ajunge să fie vizat de puternicii criminali din spatele Argos, fiindu-i înscenată o crimă. Ki Bum ajunge astfel să se alătură unei organizații numite Rugal și pornește într-o încercare de a desființa Argo odată pentru totdeauna.

  • “Find Me in Your Memory”

Distribuție: Kim Dong Wook, Moon Ga Young, Yoon Jong Hoon, Kim Seul Gi, Lee Joo Bin, Kim Chang Wan, Jang Young Nam, Lee Jin Hyuk

Data premierei: 18 martie

Detalii de difuzare: miercuri și joi la 20:55 KST pe MBC

“Find Me in Your Memory” spune povestea de dragoste dintre jurnalistul Lee Jung Hoon (Kim Dong Wook), un bărbat cu hipertimesie (capacitatea de a poseda o memorie autobiografică extrem de amănunțită. Persoanele cu hipertimesie își reamintesc un număr anormal de mare de experiențe din propria viață.– n.r.), și starul în ascensiune Yeo Ha Jin (Moon Ga Young), care a uitat cele mai importante momente din viața ei. Cei doi încearcă fiecare după propriile puteri și priceperi să își depășească durerea, lucru care cu siguranță îi va apropria.

  • “365: Repeat the Year”

Distribuție: Lee Joon Hyuk, Nam Ji Hyun, Kim Ji Soo, Yang Dong Geun, Lee Shi Ah, Min Dohee

Data premierei: 23 martie

Detalii de difuzare: luni și marți, la 20:55. KST, pe MBC

“365: Repeat the Year”urmărește un joc misterios de supraviețuire după ce un grup de zece persoane sunt trimise înapoi în timp cu exact un an în urmă pentru șansa de a crea viața perfectă pentru ei înșiși, însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată, dând naștere unui adevărat război psihologic. Lee Joon Hyuk îi dă viață lui Ji Hyung Joo, un detectiv de omucideri cu șapte ani de vechime în spate, iar Nam Ji Hyun o va interpreta pe Shin Ga Hyun, un artist popular de webtoon care nu reușește niciodată să-și asigure locul în topul piramidei din domeniului ei.

  • „A Piece of Your Mind”

Distribuție: Jung Hae In, Chae Soo Bin, Lee Ha Na, Kim Sung Kyu, Lee Seung Joon, Woo Ji Hyun, Lee Se Jin

Data premierei: 23 martie

Detalii de difuzare: luni și marți la 21:00. KST pe tvN

„A Piece of Your Mind” este serialul în care Jung Hae In va juca rolul lui Ha Won, un programator de inteligență artificială (AI) plin de dragoste, care și-a petrecut ani întregi din viață într-o dragoste unilaterală, dar care a trebuit să se resemneze în fața sorții sale singuratice. Dragostea neîmpărtășită a lui Ha Won se împletește neașteptat cu destinele a patru persoane diferite, care se luptă fiecare cu propriile lor probleme. Chae Soo Bin joacă rolul Han Seo Woo, un inginer optimist, care se simte atrasă să-l privească de departe pe Ha Won și dragostea sa unilaterală.

  • “Meow the Secret Boy”

Distribuție: Kim Myung Soo (L din INFINITE), Shin Ye Eun, Seo Ji Hoon, Yoon Ye Joo, Kang Hoon, Kim Yeo Jin

Data premierei: 25 martie

Detalii de difuzare: miercuri și joi la 22:00. KST, pe KBS2

„Meow the Secret Boy” este o comedie romantică fantastică bazată pe un webtoon despre o pisică care se transformă într-un om din motive misterioase. L din trupa INFINITE va juca rolul lui Hong Jo, pisica cu inimă caldă care ajută la vindecarea rănilor emoționale ale propriului său proprietar, în timp ce Shin Ye Eun o va interpreta pe Kim Sol Ah, o femeie care ia decizia să-și schimba viața adoptând o pisică. Scenariul este scris de Joo Hwa Mi, care a creat cunoscutele seriale difuzate de canalul tvN “Marriage, Not Dating” și „Introverted Boss”.

  • “Eccentric! Chef Moon”

Distribuție: Eric, Go Won Hee, Cha Jung Won, Jang Jae Ho, Ahn Nae Sang, Choi Kwang Je

Data premierei: 27 martie

Detalii de difuzare: vineri și sâmbătă la 22: 50 p.m. KST pe canalul A

“Excentric! Chef Moon ”este o comedie romantică emoționantă despre Yoo Yoo Jin (Go Won Hee), o creatoare de modă de renume mondial, care suferă de pierderi de memorie din cauza unui accident neașteptat, și despre experiențele ei în dragoste, creșetere profesională  și succes după întâlnirea cu bucătarul-vedetă Moon Seung Mo (interpretat de Eric).

  • “The World of the Married”

Distribuție: Kim Hee Ae, Park Hae Joon, Park Sun Young, Kim Young Min, Lee Kyung Young, Kim Sun Kyung, Han So Hee

Data premierei: 27 martie

Detalii de difuzare: vineri și sâmbătă la 22: 50 p.m. KST pe JTBC

“The World of the Married”este un remake al dramei BBC One „Doctor Foster” și se referă la un cuplu căsătorit care se destramă din cauza trădării și a vârtejului creat de dragoste și ură. Kim Hee Ae joacă rolul lui Ji Sun Woo, medic de familie, care duce o viață aparent perfectă, bucurându-se de o familie liniștită, în timp ce Park Hae Joon joacă rolul soțul ei, Lee Tae Oh.

  • “I’ve Been There Once”

Distribuție: Lee Min Jung, Lee Sang Yeob, Oh Dae Hwan, Oh Yoon Ah, Chun Ho Jin, Cha Hwa Yun, Kim Bo Yun, Lee Jung Eun

Data premierei: martie

Detalii de difuzare: sâmbătă și duminică pe KBS

“I’ve Been There Once” este despre povestea tulburătoare a divorțului familiei Song, care se termină prin descoperirea romantismului și a dragostei familiale. Familia Song include un tată frugal, o mamă drăguță, dar materialistă și patru copii adulți, cu propriile dorințe și probleme familiale.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.