hongbin-vixx-4_169

Hong Bin a părăsit trupa VIXX

Astăzi am primit o veste neașteptată care ne întristează un pic. A fost anunțat faptul că membrul Hongbin s-a retras din trupa sa VIXX iar grupul va performa de acum înainte cu cinci membri.

Pe data de 7 august, Jellyfish Entertainment, agenția trupei VIXX a dat publicității următoarea declarație:


„Salutare!
Jellyfish Entertainment ar dori să împărtășească o declarație oficială ce face referire la
Hongbin, membrul trupei VIXX.


În primul rând, am dori să ne exprimăm recunoștința față de fanii ce adoră trupa VIXX în timp
ce transmitem niște vești triste.
Pe data de 7 August, Hongbin ne-a împărtășit intenția de a se retrage din VIXX. După
discuții îndelungate cu membrii VIXX și cu Hongbin, am decis să-i respectăm decizia,
și acesta să părăsească grupul.
Este planificat ca VIXX să promoveze, pe viito, în formula de grup cu cinci membri. Ne pare
teribil de rău față de fani datorită acestor vești bruște și vă rugăm să continuați să vă aratăți iubirea și
să sprijiniți membrii VIXX și în continuare.
Mulțumim!”

Această veste vine în contextul în care, în luna februarie, Hongbin a făcut o serie de comentarii despre alte trupe în timpul unui filmuleț pe Twitch iar unele dintre comentarii au devenit subiect de controversă. După încheierea transmisiei însă, Jellyfish Entertainment și Hongbin și au cerut public scuze.

Pe 6 August, Hongbin a distribuit o postare pe Twitch în care a oferit un update fanilor săi. După ce a întrebat pe toată lumea cum este, el și-a exprimat intenția de a se întoarce pe această platformă.


„Am luat în considerare faptul că doresc să fac transmisiuni captivante, din nou, unde
putem râde în timp ce vorbim și ne jucăm împreună,” scria Hongbin. „Multe schimbări au
avut loc pe timpul pauzei mele de la postări. Încă mă acomodez, așadar totul e un pic haotic.
Nu știu încă modul cum se vor modifica transmisiunile în viitor dar plănuiesc să revin la
această activitate pe care o puteți privi confortabil în timp ce ne distrăm și discutăm împreună,
exact ca mai demult.”
„Este foarte posibil să fiți martori la faptul ca sunt neexperimentat și înca bâjbâi, dar
am de gând să încerc din răsputeri pentru a avea stream-uri amuzante pe care le vom putea savura împreună,” a mai adăugat el. „Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați atât de mult. Pe curând.”

După ce această veste a întristat fanii Starlight (nume oficial al fanilor trupei VIXX) , Hong Bin a ” ieși ” să ofere câteva explicații tot prin intermediul platformei Twitch . Iată ce a declarat el.


“În primul rând, contractul meu a fost reziliat și nu mai fac parte din Jellyfish Entertainment. Nu pot să spun mai multe despre asta. Îmi pare atât de rău pentru cei care mi-au fost fani și pentru fanii VIXX. Am părăsit compania, așa că cred că trebuie să-mi găsesc propria cale acum.” El a menționat că va putea împărtăși mai multe detalii mai târziu despre acest subiect.

Hong Bin și-a cerut scuze că nu a putut spune mai multe în acest moment și a adăugat: „Îmi pare rău. Ar fi trebuit să fac multe lucruri in schimbul aprecierii fanilor mei, dar cred că îmi lipsesc multe lucruri cu adevărat. Singurul lucru pe care îl pot spune este că îmi pare rău. ”

Înainte de a fi anunțată vestea pleacării din trupă, fanii VIXX au observat că contul lui Hongbin nu mai face parte din grupul de fan cafe. Prin urmare, Hongbin nu a postat despre părăsirea grupului pe fan cafe. Legat de acest aspect, în timpul transmisiunii pe Twitch, el a declarat următoarele.

„Un lucru pe care trebuie să-l spun este că îmi pare foarte rău atât pentru fanii mei originali și fanilor mei de când am fost membru în VIXX, pentru că este adevărat că a fost greșeala mea și acest lucru s-a întâmplat din cauza greșelii mele. Deci îmi pare rău. Cu toate acestea, am crezut că nu ar fi corect ca eu să postez pe site-ul clubului de fani și să spun <S-a întâmplat, contractul meu a fost reziliat, din aceste motive.> Nu am vrut să apară acolo acest post.” El a explicat că a oferit explicații prin intermediul lui Twitch, pentru că este propriul său spațiu personal.

El a menționat, de asemenea, că intenționează să-și continue transmisiunile personale, așa cum a făcut-o întotdeauna.

Poate pentru unii această veste ar părea previzibilă, dar pentru adevărații fani ai trupei VIXX este o lovitură “mare” și eu cred ca un pic cam dură pentru un băiat care a făcut câteva remarci cam deplasate într-un filmuleț.

(sursa:soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.