ji

Se lasă cu MAGIE: Ji Chang Wook, în discuții pentru rolul dintr-o nouă dramă bazată pe un webtoon popular

Ji Chang Wook ar putea lucra din nou la o nouă dramă!

Pe 1 decembrie, presa de știri Sports World a informat că Ji Chang Wook se află în discuții pentru a juca în următoarea serie originală Netflix „Annarasumanara”, unde ar putea interpreta rolul protagonistului Lee Eul, scrie soompi.com.

Lee Eul este un magician misterios care trăiește într-un parc tematic abandonat. Ori de câte ori întâlnește pe cineva, acesta îi adresează ciudata întrebare: „Crezi în magie?”, făcând astfel să circule numeroase zvonuri despre el.

O sursă de la Glorious Entertainment a declarat că originalul Netflix „Annarasumanara” este unul dintre proiectele pentru care Ji Chang Wook a primit o ofertă.

„Annarasumanara” se bazează pe un popular webtoon al scriitorului Ha Il Kwon, care a fost difuzat pe Naver Webtoon în 2010. Webtoon-ul spune povestea unei fete care este nevoită să renunțe la visul său de a deveni magician și trăiește o viață dificilă. Totul până în momentul în care întâlnește un misterios magician, care nu a crescut încă (cu sensul de nu s-a maturizat – n.r.).

Din primele informații, se pare că drama ar urma să fie regizată de PD (regizorul producător) Kim Sung Yoon, care a regizat în trecut numeroase drame de succes, printre care se află și „Love in the Moonlight”, difuzată de KBS 2TV, sau „Itaewon Class” de la JTBC.

Pe Ji Chang Wook l-ați putut vedea în această vară în serialul „Backstreet Rookie” (SBS), unde a jucat alături de Kim Yoo Jung.

În plus, după cum bine știți, actorul va juca în viitoarea dramă originală KakaoTV „Lovestruck in the City, cunoscut și ca  City Couple’s Way of Love/도시남녀의 사랑법” alături de Kim Ji Won, premiera urmând să aibă loc pe 22 decembrie și despre care am scris și noi AICI și AICI.

În plus, actorul ne-a delectat anul acesta si cu rolul din drama „Melting Me Softly”, despre care, de asemenea, ați putut citi pe site-ul nostru.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.