0de113cd8b3a4763a60cf84f01336fbdMMMMMM

Cele mai charismatice 8 cupluri din dramele anului 2020

Un detaliu care poate decide soarta felului în care o dramă coreeană este percepută de public, îl reprezintă cuplul principal. Uneori, indiferent cât de extraordinară ar putea fi povestea dramei în sine, actorii principali nu au acel “ceva”. Din fericire, 2020 nu a dezamăgit și a oferit mai multe cupluri iconice. În nici o ordine specială, iată cuplurile din K-drame care ne-au fermecat inimile în acest an.

Hyun Bin și Son Ye Jin în “Crash Landing On You”

Poate că unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe această listă este cel format din Hyun Bin și Son Ye Jin, din „Crash Landing On You” (tvN). Povestea de dragoste dintre cei doi începe atunci când Yoon Se Ri (Son Ye Jin) se prăbușește în Coreea de Nord în timp ce își testa echipamentul de parapantă pentru compania ei populară numită Se Ri’s Choice. Acolo îl întâlnește pe soldatul stoic Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care, în cele din urmă, își asumă sarcina de a o proteja și de a o aduce înapoi în Coreea de Sud nevătămată.

Această dramă a încântat spectatorii din momentul în care a început, mai ales că fanii erau dornici să-i vadă pe Hyun Bin și Son Ye Jin reunindu-se după filmul lor din 2018, „Negocierea”. A spune că Se Ri și Jung Hyuk au fost nevoiți să lupte cu dinții și unghiile pentru fericirea lor pentru totdeauna, pare aproape o subevaluare. Chimia lor te atrage în toate scenele amuzante, tensionate și romantice pe care această dramă le oferă. Au lăsat o impresie durabilă în inimile noastre și sunt cu siguranță unul dintre cele mai iconice cupluri din istoria K-drama. Și ca treaba să fie treabă până la capăt, se pare că povestea de dragoste a depășit micul ecran, astfel încât cei doi au devenit un cuplu și în viața reală. Zvonurile au fost confirmate chiar la începutul anului, pe 1 ianuarie 2021, chiar de către actriță, printr-o postare pe contul său de Instagram.

Ahn Yeo Seop și Lee Sung Kyung în “Dr. Romantic 2”

Un cuplu tânăr care a capturat inimile oamenilor în acest an este cel format din Ahn Hyo Seop și Lee Sung Kyung din „Dr. Romantic 2. ” Povestea lor de dragoste înflorește atunci când amândoi sunt repartizați să lucreze cu Dr. Kim (Han Suk Kyu) la spitalul Dol Dam. Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung) trebuie să învețe cum să-și depășească greața în timpul intervenției chirurgicale, în timp ce Seo Woo Jin (Ahn Hyo Seop) este un promițător chirurg care poartă un cip pe umăr după ce a dus o viață grea.

Personalitățile competitive și total opuse ale lui Eun Jae și Woo Jin se “ciocnesc”, dar în cel mai bun mod posibil. Cu priviri pe furiș, zâmbete dulci și sărutări pasionale, cei doi fac scântei să zboare ori de câte ori sunt pe ecran împreună. Chimia lor este palpabilă încă din primele două episoade și se încadrează perfect în natura rapidă a acestei drame.

Jung Hae In și Chae Soo Bin în “A Piece of Your Mind”

Jung Hae In și Chae Soo Bin sunt probabil cel mai dulce și cel mai puțin tensionat cuplu din 2020. „A Piece of Your Mind” urmărește povestea unui programator de inteligență artificială devotat pe nume Moon Ha Won (Jung Hae In) și a unei fete singure, dar optimiste numită Han Seo Woo (Chae Soo Bin). După ce s-au apropiat odată cu pierderea prietenului lor comun, Kim Ji Soo (Park Ju Hyun), perechea se îndrăgostește încet în timp ce se vindecă de trecutul lor.

https://junghaesin.tumblr.com/post/616059286274129920/i-need-some-powerful-healing

Cei doi sunt întruchiparea unei cești cu ciocolată caldă într-o zi rece. Deși drama este umbrită de pierderea lui Kim Ji Soo, chimia lui Seo Woo și Ha Won îi dă o nuanță liniștită și caldă. Chiar înainte de a se reuni în dramă, au grijă  în permanență unul de celălalt și se asigură că le merge bine. Sunt dulci rău de tot, iar romantismul lor este #CoupleGoals.

Lee Min Ho și Kim Go Eun în “The King: Eternal Monarch”

Lee Min Ho a revenit pe micul ecran anul acesta alături de Kim Go Eun, iar perechea ne-a captivat inimile. „The King: Eternal Monarch” spune povestea împăratului mereu fermecător Lee Gon (Lee Min Ho) care trece din Regatul Coreei într-o lume paralelă a Republicii Coreea. Acolo o întâlnește pe detectiva inteligentă, Jung Tae Eul (Kim Go Eun), care îi amintește de persoana care i-a salvat viața în urmă cu 25 de ani.

Povestea lui Lee Gon și Tae Eul este furtunoasă. Atât Lee Min Ho, cât și Kim Go Eun au stăpânit dramatica și pasiunea de a fugi în brațele partenerului, printre multe alte scene romantice deosebite. Deși drama nu a funcționat atât de bine așa cum se anticipase pe plan intern, perechea a reușit totuși să uimească mulți spectatori din întreaga lume.

Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji în “It’s Okay to Not Be Okay”

Desigur, ar fi în neregulă să nu-i menționez pe incredibil de frumoșii Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji în această listă. În rolul principal în drama extrem de populară “It’s Okay to Not Be Okay”, cei doi i-au fermecat pe spectatori nu numai cu aspectul lor frumos, ci și cu chimia lor nebună. Kim Soo Hyun joacă rolul lui Moon Kang Tae, un tip retras, asistent medical, care trăiește o viață instabilă în timp ce are grijă de fratele său autist, iar Seo Ye Ji joacă rolul excentricei Go Moon Young, autoare de cărți pentru copii cu o tulburare de personalitate anti-socială. Perechea se îndrăgostește în timp ce depășește traumele din copilărie.

Dacă îți vine în minte un cuvânt când te gândești la acest cuplu, este „vindecare”. În ciuda nuanțelor întunecate ale acestei povești, este la fel de magică și încântătoare ca orice basm. Chimia lui Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji topește inimile prin toate scenele lor, indiferent dacă este una plină de lacrimi, zâmbete strălucitoare sau sărutări fierbinți. Ca un plus, perechea sculptează și cea mai de preț familie cu fratele mai mare al lui Kang Tae, Sang Tae (Oh Jung Se). Povestea lor te face să râzi, să plângi și să zâmbești și simți cu adevărat că au trăit fericiți pentru totdeauna.

Lee Joon Gi și Moon Chae Won în “Flower of Evil”

După ce au lucrat împreună în drama „Criminal Minds” din 2017, Moon Chae Won și Lee Joon Gi au încântat fanii în acest an, când au făcut pereche în melodrama plină de suspans “Flower of Evil”. În dramă, Moon Chae Won joacă rolul detectivei Cha Ji Won, care descoperă că soțul ei de peste un deceniu, Baek Hee Sung (Lee Joon Gi), a mințit despre identitatea sa. Pentru a înrăutăți lucrurile, el este principalul suspect într-un caz de crimă nerezolvat. Cu toate acestea, perechea își continuă drumul prin labirintul trecutului și luptă din răsputeri pentru o șansă la un final fericit.

Totul în această dramă este fantastic – intriga, suspansul, dar cel mai important, romantismul. Acest spectacol nu și-ar fi lăsat amprenta dacă actorii din rolulie principale nu ar avea o chimie perfectă. Din fericire, celor doi le-a ieșit de minune. Au oferit o prestație uimitoare care vă frânge, dar vă și reînvie inima, din nou și din nou. De la scenele lor fericite de cuplu căsătorit până la certurile lor lacrimogene pe măsură ce minciunile lui Hee Sung ies de sub control, cei doi vă captivează până la sfârșit. Recent, ambii actori au glumit referitor la o a treia dramă în care ar putea juca din nou împreună, într-un interviu acordat Naver Now Radio, așa că, cu puțin noroc, ne vom îndrăgosti de ei încă o dată în viitor.

Kim Min Jae și Park Eun Bin în “Do You Like Brahms?”

În timp ce majoritatea cuplurilor din această listă aparțin celor mai fantastice intrigi, Kim Min Jae și Park Eun Bin au fermecat spectatorii în drama simplistă „Do You Like Brahms?”. Drama urmează povestea unui pianist singuratic pe nume Park Joon Young (Kim Min Jae), care a luat o pauză de la relația lui cu pianul și cei doi cei mai buni prieteni ai săi. În acest timp o întâlnește pe Chae Song Ah (Park Eun Bin) cea liniștită și tenace, care a început să studieze vioara mai târziu decât colegii ei. Cei doi se apropie unul de celălalt prin înțelegerea lor reciprocă de a avea o dragoste neîmpărtășită pentru cel mai bun prieten al lor (similar cu cea a celebrului pianist Brahms și a prietenilor săi Clara și Schumann) și, în cele din urmă, ajung de fapt să se îndrăgostească unul de celălalt.

Aceștia au un farmec liniștit și nerostit care îi poartă chiar și prin cele mai tensionate părți ale dramei. Indiferent dacă este vorba de zâmbete și săruturi drăguțe sau de o ceartă intensă după despărțire, puteți simți toate emoțiile personajelor ca și cum ar fi ale voastre. Chimia lui Kim Min Jae și Park Eun Bin perfecționează expresia “o-vor-face-nu-o-vor-face”și te vor ține cu sufletul la gură până când drama se va încheia.

Lee Dong Wook și Jo Bo Ah în “Tale of the Nine-Tailed”

Nu în ultimul rând, îi avem pe Lee Dong Wook și Jo Bo Ah în „Tale of the Nine-Tailed”. Această dramă de sfârșit de are un efect puternic. Amestecată cu fantezie, acțiune, thriller și romantism, drama urmează povestea unui gumiho masculin pe nume Lee Yeon (Lee Dong Wook) și a unui producător pe nume Nam Ji Ah, (Jo Bo Ah) care îl caută pe Lee Yeon după ce l-a recunoscut ca fiind persoana care i-a salvat viața când era mai tânără. Povestea lor este atât fantastică, cât și sortită, dar trebuie să lupte pentru a o menține în viață pe măsură ce se încurcă într-o luptă cu un Imoogi (Lee Tae Ri).

Povestea lor nu este deloc epică – ceea ce este de așteptat având în vedere genul dramei. Din scenele dramatice cu umbrela și replicile romantice, chimia lui Lee Dong Wook și Jo Bo Ah transpune prin ecran. Sunt absolut electrizante și sunt cuplul perfect pentru a termina anul acesta.

Sursa: soompi.com, tumblr.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.