bde92d43b2444b62856e08b569aee2bf

Ji Soo se îndrăgostește de Kim So Hyun în primul teaser al unei noi drame istorice

Nici bine nu a început acest an și vreau să vă spun că o altă dramă istorică este în curs de pregătire și ne va lua prin surprindere cât de curând. Este vorba despre cel mai nou proiect în care protagoniștii vor fi Kim So Hyun și Ji Soo. Această dramă se va numi “River Where the Moon Rises”, iar producătorii au lansat deja primul teaser și câteva detalii despre această nouă dramă.

Producția „River Where the Moon Rises” redă povestea de dragoste dintre Pyeonggang și On Dal, personaje dintr-o poveste populară clasică din perioada Goguryeo. Pyeonggang va fi rolul interpretat de Kim So Hyun, cunoscută și sub numele de Yeom Ga Jin, este o femeie ambițioasă care visează să devină prima femeie care  va conduce Goguryeo și folosește sentimentele lui On Dal (rolul lui Ji Soo) pentru a-și atinge obiectivele.

Teaserul special începe cu Pyeonggang și On Dal observându-se cu atenție de departe, urmat de o scenă  în care Pyeonggang cade deasupra lui On Dal. Videoclipul îl  mai surprinde pe On Dal zâmbind în timp ce o privește pe Pyeonggang, care se bucură de briză. Textul care apare pe ecran spune: „On Dal, generalul care a transformat iubirea în istorie”.

Videoclipul ni-l mai prezintă și pe tatăl lui On Dal, generalul On Hyup rolul interpretat de actorul Kang Ha Neul) care are o expresie serioasă pe față până când vede ceva și zâmbește ușurat. O mai vedem pe  Pyeonggang într-o scenă de luptă în care apare următorul text „Prințesa Pyeonggang, a cărei viață în Goguryeo a fost totul”.

În cele din urmă teaserul surprinde și o scenă mai emoționantă. Mai exact îi  vedem pe  On Dal și Pyeonggang cum se îmbrățișează și plâng în timp ce el îi spune: „Ga Jin, tu ești Goguryeo al meu, țara mea”.

Acum este momentul să vă invit și pe voi să vedeți teaser-ul chiar mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=w2c6VftQndI&feature=emb_logo

Acest teaser a fost prezentat pentru prima dată în cadrul galei de sfârșit de an  – KBS Drama Awards 2020  care a avut loc pe 31 decembrie.

Spre încântarea mea nu vom avea foarte mult de așteptat pentru premiera acestei drame, întrucât producătorii au stabilit ca „River Where the Moon Rises” va fi difuzată în februarie după finalizarea dramei ce rulează în prezent la KBS “Royal Secret Agent.”

„River Where the Moon Rises” este încă un proiect pe care eu îl aștept cu nerăbdare în acest început de an. Încep să cred că producătorii coreeni s-au gândit să revină în forță în 2021 cu proiectele istorice, ceea ce nu face decât să mă bucure. Prin urmare mi-am trecut deja pe lista această nouă dramă.

(sursa- soompi)




Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.