543206632752447da2bee6afd3c06f28

Actorul Yoon Kye Sang a anunțat planurile de căsătorie

Actorul carismatic Yoon Kye Sang ne-a dat o veste bună în aceste zile. Poate bănuiați sau nu, dar el chiar plănuiește să se căsătorească cu persoana iubită.

Foto: Soompi

Mai exact pe 11 august, actorul Yoon Kye Sang a anunțat prin intermediul  fan cafe-ul său oficial veștile despre căsătoria cu prietena sa, care este CEO al unui brand de frumusețe cu cinci ani mai tânără decât el. El a spus: „Deși am atât de multe părți fără experiență, am întâlnit o persoană cu adevărat prețioasă și am ajuns să formăm o legătură bună. În ceea ce-l privește pe logodnica sa, Yoon Kye Sang a dezvăluit: „Este o persoană care își încălzește apropiații cu produse bune. Voi lucra și mai mult de acum înainte, deoarece zilele pe care le vom trăi în viitor vor fi mult mai importante decât zilele care au trecut ”.

În legătură cu această veste, și agenția care se ocupă cu activitățile lui Yoon Kye Sang, JUST Entertainment, a lansat, de asemenea, o declarație oficială. Mai jos este o traducere completă a declarației:

“Buna ziua!

Aici este JUST Entertainment. Oferim vești bune cu recunoștință tuturor celor care i-au trimis multă atenție și dragoste actorului Yoon Kye Sang.

Actorul Yoon Kye Sang se va căsători cu persoana pe care o iubește. A fost prezentat prima dată viitoarei mirese, care este o femeie de afaceri cu 5 ani mai tânără decât el, de către o cunoștință. Cei doi au început să se întâlnească la sfârșitul anului trecut cu gândul la căsătorie. Recent, au primit permisiunea de la ambele familii și au decis să își oficializeze relația. Mai întâi intenționează să-și înregistreze căsătoria, deoarece este dificil să organizeze prea curând o ceremonie de nuntă din cauza pandemiei COVID-19. Mai mult, actorul Yoon Kye Sang  a solicitat în mod respectuos ca viața de zi cu zi a miresei non-celebritate să nu devină haotică din dezvăluirea informațiilor personale, din invadarea vieții private datorită interesului excesiv și multe altele. V-am fi recunoscători pentru toată înțelegerea voastră.

În prezent, actorul Yoon Kye Sang își petrece zilele la filmările pentru „Crime Puzzle”, o dramă care urmează să fie difuzată în a doua jumătate a anului. Yoon Kye Sang va continua să facă o impresie bună ca actor în viitor, așa că vă rugăm să-l susțineți foarte mult și să-i trimiteți binecuvântările voastre actorului care a hotărât să facă o frumoasă schimbare în viața sa.

Mulțumim.

De la JUST Entertainment”.

Anterior, în  luna iunie, agenția lui Yoon Kye Sang a confirmat că actorul este într-o relație. Chiar Yoon Kye Sang și-a menționat relația  pe fan cafe, spunând că se întâlnește  cu iubita sa și are gânduri serioase. Potrivit rapoartelor, Yoon Kye Sang se va pregăti pentru ceremonia de nuntă după ce va încheia filmările pentru proiectul său actual.

Despre actorul Yoon Kye Sang  vă mai pot spune că a debutat în 1999 ca membru al trupei g.o.d. Grupul a lansat piese de succes precum „Love and Remember” și „Lies”. Mai târziu, s-a concentrat pe cariera sa actoricească, jucând în filmele „Beastie Boys”, „The Outlaws” și „Mal. Mo. E – The Secret Mission”, precum și  în drame ca: “My 19-Year-Old Sister-in-Law,” “The Greatest Love,” și cea mai recentă  “Chocolate”. De asemenea, va juca în viitoarea dramă thriller  numită „Crime Puzzle”.

Noi ne bucurăm tare mult de veștile primite și îi dorim multă fericire alături de soția sa.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.