1629346688-20200609-bigbang

Taeyang, T.O.P și Daesung sărbătoresc cea de-a 15- a aniversare a trupei BIG BANG

Deși a trecut timp, fanii V.I.P. știu clar că data de 19 august este una extrem de importantă. Vă spun că într-o zi de 19 august 5 băieți coreeni cu multe visuri  și speranțe debutau pe scena kpop. Este vorba despre legendara trupa BIG BANG, care în acest an a ajuns la cea de-a 15 aniversare.

Foto: Allkpop

Pentru această ocazie specială, membrii BIG BANG, Taeyang, T.O.P și Daesung au decis  să comunice cu fanii lor într-un mod semnaficativ, sărbătorind aniversarea aceasta pe retelele de socializare.

În primul rând, Taeyang a transmis prin pagina sa reprezentativă a fanilor „URTHESUN” următorul mesaj: „Parcă timpul zboară cu adevărat. Este deja al 15-lea an. Ca cerul senin al verii noastre fierbinți din acest an, sper că zilele noastre de aici în colo  vor fi și mai multe frumoase.” .Totodată, el a distribuit mesajul și prin  Story (povestea sa) de pe Instagram, urmată de o altă postare cu o poză  a numărului 15 scris peste o inimă în flăcări.

Apoi, membrul Daesung a postat propriul mesaj prin intermediul  paginii reprezentative a fanilor, „HIGHLITE”. Daesung a spus: „A 15-a aniversare a  trupei Big Bang.Wow! Au trecut 15 ani. Pentru totdeauna, VIP  vă mulțumesc. Ne vedem în curând. Mă rog”. (*VIP =numele oficial al fanilor trupei)

În cele din urmă, poate vă așteptați sau nu, dar  și T.O.P  a apelat la Instagram pentru a împărtăși o imagine cu baloane de sărbătoare sub forma numărului  15, dorind în acest fel să marcheze ziua de naștere a lui  trupei BIG BANG.

Mai jos vă arăt cum sunt postările membrilor Taeyang și Daesung.

După cum mulți dintre voi știți, BIG BANG  a debutat pe 19 august 2006, într-o perioadă în care nu se știau atât de multe despre kpop în general. Anii au trecut și membrii au început să cucerească publicul prin melodiile și farmecul lor. Vreau să vă spun că ei nu au cunoscut succesul de la început și le-a luat ceva ani pentru a ajunge la succesul mult visat. Dacă credeați că au avut noroc că sunt reprezentați de o agenție mare, și asta ar fi avantajul lor, vă spun că vă înșelați un pic, pentru că agenția YG Ent. nu a fost așa mare ( importsantă)  de la început, ba chiar băieții din BIG BANG au muncit extrem de mult pentru ca agenția să ajungă la nivelul la care este în prezent. Ca orice trupă mare și foarte cunoscută, nu a fost ocolită de probleme și conflicte, dar aș vrea tare mult să nu îi judecați pe băieți prea mult, având în vedere presiunea pe care o simt ei în Coreea. 

La final, vă mai spun că membrii BIG BANG au anunțat că și-au reînnoit recent contractele cu YG Entertainment în luna martie 2020.

Eu aș vrea tare mult ca băieții să ne mai facă o bucurie și să mai scoată o melodie, poate am vise prea mari pentru această perioadă , dar eu tot sper ca într-o bună zi să primim această veste.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.