BTS_Map_of_the_Soul_Tour

Turneul mondial BTS “Map Of The Soul” a fost anulat

La mai mult de un an după ce au anunțat că turneul a fost amânat, BTS și-a anulat oficial turneul mondial „Map of the Soul”, scrie Soompi.

Turneul a fost inițial programat să înceapă în aprilie 2020, dar din cauza pandemiei COVID-19, grupul a fost forțat în cele din urmă să amâne întregul turneu. În aprilie anul trecut, Big Hit Music a anunțat că intenționează să reprogrameze turneul, dar din cauza naturii imprevizibile a situației, nu au fost încă în măsură să ofere date noi.

Astfel, pe 20 august, Big Hit Music a anunțat că turneul a fost anulat oficial.â

Iată anunțul oficial:

Bună ziua.

Suntem BIGHIT MUSIC.

Am dori să oferim câteva informații cu privire la „BTS MAP OF THE SOUL TOUR”.

Compania noastră a muncit din greu pentru a relua pregătirile pentru BTS MAP OF THE SOUL TOUR, știind că toți fanii au așteptat mult timp, cu nerăbdare turneul. Cu toate acestea, din cauza circumstanțelor care nu țin de controlul nostru, a devenit dificil să reluăm performanțele la aceeași scară și calendar ca cele planificate anterior. Prin urmare, trebuie să anunțăm anularea BTS MAP OF THE SOUL TOUR.

Concertele turneului din Seul au fost anulate anterior în februarie anul trecut, urmate de amânarea celui nord-american în martie; datele din Europa și Japonia au fost amânate înainte de începerea vânzărilor de bilete în acele regiuni. Regretăm că acum trebuie să vă informăm despre anularea formală a turneului. Pentru fanii care au rezervat bilete pentru spectacolele din America de Nord, veți primi un e-mail de la centrul de cumpărare inițial, cu privire la rambursări.

Încă o dată, vă rugăm să ne permiteți să oferim scuze sincere tuturor fanilor care au așteptat reluarea BTS MAP OF THE SOUL TOUR. Lucrăm pentru a pregăti un program viabil și un format de performanță care să poată satisface așteptările dvs. și vom furniza notificări actualizate cât mai curând posibil.

Mulțumim.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.