dummy

Un film despre trupa MONSTA X va fi lansat în peste 70 de țări

Sunteți pregătiți să vedeți cum trupa MONSTAX va ajunge în cinematografele din întreaga lune?

Foto: Soompi

Pe data de 29 octombrie, agenția care se ocupa de activitațile trupei a făcut marele anunț, și anume că va fi lansat un film despre trupa MONSTA X numit “MONSTA X: The Dreaming”. El se va lansat în luna decembrie și va prezenta momente din ultimii 6 ani din cariera trupei, având și pasaje cu activitățile trupei din America, emisiuni și performanțe speciale, precum și interviuri cu fiecare membru din MONSTA X, potrivit Soompi.

În cadrul acestui film va fi inclusă  pe lângă altele și o premieră, mai exact se va auzi cea mai nouă melodie a trupei care va fi inclusă pe următorul lor album, unul mai special de data aceasta în engleză numit “The Dreaming”, care va avea lansarea oficială pe 10 decembrie.

Foto: Soompi

În declarația pe care au oferit-o, compania Starship a spus: Pornind de la lansarea națională în sălile de cinema pe data de 8 decembrie, ‘MONSTA X: The Dreaming’ este programată să aibe premiera în peste 70 de țări la nive mondial.

Înainte de lansarea noului lor film și a albumului în limba engleză, MONSTA X va reveni în atenția fanilor cu mini-albumul „No Limit” pe 19 noiembrie. De asemenea, grupul s-a alăturat, de curând, turneului iHeartRadio Jingle Ball de anul acesta, care îi va duce în 4 orașe diferite din Statele Unite în luna decembrie.

Și voi sunteți nerăbdători să vedeți noul filmul al trupei MONSTA X?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.