lee-soo-hyuk

Lee Soo Hyuk, starul din „Doom at Your Service”, va juca rolul Grim Reaper în noua K-dramă bazată pe webtoon „Tomorrow”

După popularitatea masivă din drama de tip fantezie-romantică „Doom at Your Service” care a fost difuzată în luna mai a acestui an, Lee Soo Hyuk este gata să revină pe micul ecran în rolul secerătorului Morții, în viitoarea dramă „Tomorrow”, relatează KDRAMA STARS.

Agenția lui Lee Soo Hyuk, YG Entertainment, a confirmat zilele acestea că actorul va juca în noul serial, ce va fi difuzat pe canalul MBC.

Actorul-model s-a alăturat, astfel, oficial distribuției principale a serialului „Tomorrow”, programat să aibă premiera în prima jumătate a anului 2022.

El va juca rolul lui Choi Joong Gil, despre care se spune că este liderul echipei de management de inițiere  al Spirit Management Headquarters.

Cu acest prilej, actorul va putea încă odată să își dovedească talentul actoricesc.

Actrița Kim Hee Sun, cunoscută, printre altele, pentru rolul din serialul „Alice” (SBS, 2020) a fost prima celebritate care și-a confirmat apariția în serial. Ea va interpreta personajul Goo Ryun, unul dintre personificatorii secerătorilor Morții, care nu are nicio teamă și care conduce echipa de management a Pericolului. Ea are o personalitate rece, ceea ce o determină să țină oamenii la distanță, astfel încât nimeni să nu se atașeze de ea.

Pe de altă parte, actorul din „The King’s of Affection”, Rowoon – mebru al trupei de băieți –  SF9 și-au confirmat și el participarea la acest proiect. Charismaticul actor va interpreta rolul lui Choi Joon Woong, un etern aspirant la un loc muncă care, deși are aproape toate calificările, totuși încă nu reușește să găsească un loc de muncă permanent. Dintr-o greșeală neașteptată făcută de echipa de Management al Pericolului, Choi Joon Woong ajunge în comă și începe, astfel, să lucreze cu secerătorii Morții.

Revenind la Lee Soo Hyuk, actorul din pelicula „Pipeline” se bucură în prezent de dragostea și recunoașterea publicului, fascinat de rolul său din acest film, dar mai ales de charisma din  „Doom at Your Service” (foto), unde a interpretat personajul unui editor de romane extrem de frumos și și de fermecător.

Chimia lui cu actrița în ascensiune Shin Do Hyun a adunat comentarii favorabile din partea telespectatorilor. În plus de asta, în dramă, el a reușit să aibă în sfârșit un final fericit, diferit de cele din aparițiile sale anterioare.

După cum bine știți, Lee Soo Hyuk este consecvent în a oferi publicului personaje versatile. Chiar dacă rolurile sale pot avea, uneori, aceleași caracteristici, actorul poate arăta mereu laturi noi, fapt ce l-a făcut să iasă în evidență ca artist.

Ești gata să urmărești o altă dramă incitantă, cu Lee Soo Hyuk, în 2022? Care este serialul tău preferat de el? Împărtășește-ne răspunsurile tale în secțiunea de comentarii!

Citește și Rowoon, membrul trupei SF9 va juca într-o nouă dramă SF cu Kim Hee Sun




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.