dummy

Viitorul serial istoric “The Red Sleeve” creează mari așteptări în rândul publicului

Următoarea K-drama produsă de MBC, „The Red Sleeve”, va avea curând premiera!

Bazată pe un roman, „The Red Sleeve” este o dramă istorică tradițională care relatează povestea de dragoste de la curtea imperială dintre doamna Seong Deok Im (Lee Se Young), ce dorea să protejeze viața pe care o alesese și împăratul Yi San (Lee Junho), care a pus națiunea pe primul loc înaintea iubirii.

Acesta este primul sageuk tradițional (dramă istorică coreeană) lansat de MBC în ultimii doi ani, ceea ce stârnește și mai multe pretenții. Pe lângă actorii principali Lee Junho și Lee Se Young, actorii talentați Kang Hoon, Lee Deok Hwa, Park Ji Young, Jang Hee Jin, Jang Hye Jin, Jo Hee Bong, Seo Hyo Rim, Kang Mal Geum și Oh Dae Hwan s-au alăturat minunatei echipe.

Drama se bazează pe povestea regelui Jeongjo, al 22-lea conducător al dinastiei Joseon, născut sub numele de Yi San, și consoarta nobilă regală Ui din clanul Seong. Regele Jeongjo a fost lăudat ca un conducător înțelept care a gestionat ultima renaștere a dinastiei Joseon. Povestea lui de dragoste este, de asemenea, un subiect care a făcut generațiile viitoare curioase din cauza bine-cunoscutei povești a propunerii lui către Ui-bin Seong care a fost respinsă de două ori. În plus, „The Red Sleeve” este diferit de proiectele anterioare care se bazau pe imaginație, deoarece nu existau înregistrări istorice adecvate despre Ui-bin Seong. După 2010, traducerile materialelor istorice relevante au devenit disponibile la scară largă, așa că ne așteptăm ca „The Red Sleeve” să prezinte mai exact povestea de dragoste dintre Yi San și Ui-bin Seong.

În plus, „The Red Sleeve” va fi prima dramă care va evidenția viața „doamnei de la curte” Seong Deok Im. În loc să le înfățișeze pe doamnele de la curte ca pe niște păpuși care l-au slujit cu ascultare pe rege și familia sa, drama va spune povestea doamnelor care au controlat jumătate din viața palatului din Joseon. Întrebarea: „Regele a iubit-o pe doamna de la curte, dar doamna de la curte l-a iubit și pe Rege?” ridică așteptarea pentru o melodramă cu o imagine emoțională bogată. „The Red Sleeve” nu va limita imaginea lui Jeongjo doar la cea a unui iubit romantic, ci îl va picta ca pe un personaj tridimensional care a lucrat cu pasiune atât pentru națiune, cât și pentru dragoste.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.