Wi-Ha-joon

Wi Ha Joon din “Squid Game” a fost inclus în topul revistei People pe 2021

Popularitatea și ascensiunea actorului Wi Ha Joon sunt de neoprit după “Squid Game”. El a fost inclus în topul realizat de People Magazine pe 2021.

Mai exact, revista People l-a numit pe actorul celebru din drama Netflix “Squid Game”, Wi Ha Joon unul dintre “cei mai sexy bărbați de la televizor din acest an”!

“Squid Game” Star Wi Ha Joon Makes People Magazine’s 2021 List Of 25 Sexiest Men On TV

Foto: Soompi

De curând, revista americană și-a continuat tradiția de a anunța topul cu „cei mai sexy bărbați în viață” din fiecare an, iar de această dată, onoarea a revenit actorului de la Hollywood, Paul Rudd.

De fapt, pe 10 noiembrie, revista People a publicat întreaga listă cu “25 de bărbați cei mai sexy de la TV în 2021”. Cum era de așteptat, majoritatea bărbaților aleși sunt americani, dar o persoană din această listă a atras atenția publicului. Mai exact, primul actor din listă este chiar starul coreean din “Squid Game”, Wi Ha Joon, pe care revista îl descrie ca “absolut superb și dulce ca o bomboană Dalgona” (*Dalgona a fost inclusă și în drama “Squid Game” la unul dintre jocuri).

Squid Game''s Wi Ha-joon in talks to join new drama from 'Vincenzo' director Wi Ha Joon và 4 diễn viên Hàn Quốc vụt sáng trong năm 2021

Wi Ha Joon a câștigat recunoașterea publicului pentru rolul său de detectiv care își caută fratele dispărut în serialul de succes „Squid Game”. El a acumulat popularitate la nivel mondial datorită abilităților sale de actor dar și aspectului său fizic frumos, mulți fani ai serialului așteaptă foarte mult rolul lui Wi Ha Joon în cel de-al doilea sezon din „Squid Game”.

Actor Wi Ha Joon From “Squid Game” Unveils His Perfect Washboard Abs And We Are Not

După ce toată lumea l-a văzut în serial, Wi Ha Joon s-a confruntat cu o popularitate neșteptată, contul său de Instagram  ajungând să aibe  pe 9 milioane de urmăritori în prezent.

De asemenea, vă mai spun că după acest episod cu „Squid Game” ofertele pentru el au început să curgă. Știm până acum, că el a acceptat să fie protagonist în viitoarea dramă numită “Little Woman” și îl vom vedea foarte curând în următoarea dramă “Bad and Crazy”, în  care joacă și Lee Dong Wook.

Ce mai pot să zic este că sunt complet de acord cu topul celor de la People :)))) Chiar cred că el trebuia să apară într-un astfel de topul. Recunosc că a fost favoritul meu din „Squid Game” și mă gândeam că el merită clar mai multă recunoaștere din partea fanilor. Lăsând la o parte felul în care arată, Wi Ha Joon parcă se transformă  așa drăguț atunci când zâmbește și cred că nu doar eu am remarcat acest aspect. Acum aștept cu nerăbdare noua lui dramă  “Bad and Crazy”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.