RNojg_3f

„Project Wolf Hunting”, thriller-ul cu Seo In Guk și Jang Dong Yoon în rolurile principale, a lansat un set de fotografii intense

Filmul “Project Wolf Hunting/늑대사냥” se anunță extrem de incitant! Pelicula este regizată de Kim Hong Sun, cunoscut pentru filme de gen, precum “Metamorphosis” (2019), „The Chase” (2017) și „The Con Artist” (2014).

Noul său film este despre o navă de marfă care se înhamă într-o misiune specială cunoscută sub numele de „Project Wolf Hunting” pentru a transporta cei mai atroci condamnați din Manila, capitala Filipinelor – „Perla Orientului”, cum era numit în zilele dominației spaniole – la Busan, Coreea de Sud. La acestă misiune extrem de delicată din mijlocul Oceanului Pacific în Coreea de Sud, care trebuia finalizată în decurs de doar trei zile, până și Interpol renunțase.

Când prizonierii declanșează o revoltă la bord, călătoria de 1.630 de mile se transformă rapid într-un iad plutitor, care trezește o forță sinistră, necunoscută, gata să se dezlănțuie.

„O încercare de evadare duce la o revoltă care, la rândul său, dezlănțuie o forță sinistră.”

Filmul îi are în distribuție pe Seo In-guk, actor care a strălucit anul acesta în filmul „Pipeline”, dar și drama „Doom at your service”, pe Jang Dong-yoon, cunoscut din serialul TV “Search”, alături de actorii veterani Choi Guyhwa și Sung Dong-il.

Produs de Contents G și Cheum Film, care a produs anterior peliculele “Metamorphosis” și „The Phone”, „Project Wolf Hunting” s-a filmat în Coreea de Sud și Filipine.

Din informațiile obținute până în prezent, “Project Wolf Hunting” a lansat primele fotografii oficiale la Asian Film Market din cadrul BIFF din acest an. Primul lucru pe care îl observăm legat de acest film este vizualul intens. Drept dovadă, fotografiile au fost introduse în diverse reviste influente de peste mări, precum “Variety” și „Screen Daily”, fapt ce dovedește interesul global pentru această peliculă.

Cât privește data lansării, se vorbește despre începutul anului 2022. Rămâneți aproape pentru noi informații!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.