optimize

Bat clopotele de nuntă la Seul! Actorii Park Shin-hye și Choi Tae-joon, gata să spună “DA” la începutul anului viitor

Vești minunate din lumea artistică sud-coreeană! Actorii Park Shin-hye și Choi Tae-joon se vor căsători anul viitor. Potrivit Salt Entertainment, cuplul va organiza o nuntă privată la Seul cândva în ianuarie 2022, o dată fixă pentru organizarea acestui important eveniment din viața celor două vedete nefiind încă stabilită, relatează The Korea Times, care citează agenția de presă națională Yonhap.

Veștile bune nu se opres, însă, aici! Park Shin-hye a mai anunțat într-o postare pe comunitatea ei de fani că acum este însărcinată și că a decis să înceapă o nouă viață cu iubitul ei cu care se vede de mult timp.

Actrița, în vârstă de 32 de ani, și Choi Tae-joon, de 31 de ani, se întâlnesc din 2017.

Actrița și-a făcut prima apariție într-un videoclip muzical în 2003 și a jucat într-o serie de emisiuni TV și filme, precum serialul de dragoste „Stairway to Heaven” (2003) și filmul thriller cu zombi „#Alive” (2020). Ea a cunoscut celebritatea internațională datorită rolul din drama romantică de succes „The Heirs” (2013).

Choi Tae-joon și-a continuat cariera de actor  în multe seriale TV, inclusiv drama istorică „Flower of the Prison” (2016) și thrillerul misterios „Missing 9” (2017), de la debutul său pe micul ecran în 2001.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.