1640220177-befunky-collage-39

Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hoo, protagoniste în noua drama “Little Women”

Actrițele Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hoo au fost selectate pentru rolurile principale  în noua dramă a postului coreean  tvN numită  „Little Women”.

„Little Women”  în regia lui  Kim Hee Won, după un scenariul scris de Jung Seo Kyung,  prezintă povestea a trei surori care au crescut într-un mediu sărac și lupta lor împotriva celor mai bogate și influente familii din Coreea, potrivit Allkpop. Un complot palpitant se va isca după ce cele trei surori se vor implica într-un mare incident și trebuie să lucreze împreună pentru a-și rezolva problema vieții lor, mai exact cum să câștige bani.

Kim Go Eun va juca rolul fiicei celei mai mari pe nume Oh In Joo, care află devreme că trebuie să-și asume rolul de protector al familiei. În timp ce visul ei inițial este doar să trăiască o viață normală ca alții, un mare incident îi dă viața peste cap.

Nam Ji Hyun va juca rolul celei de-a doua fiice, Oh In Kyung, un reporter care duce o luptă pentru dreptate. După un incident misterios de care a aflat pentru prima dată când  era un reporter începător reapare în atenția publică, In Kyung depune toate eforturile pentru a descoperi odată pentru totdeauna profundele secrete întunecate din spatele acestuia.

În cele din urmă, Park Ji Hoo va juca rolul celei de-a treia fiice pe nume Oh In Hye, care este acceptată într-o școală de artă prestigioasă datorită talentului ei special la desen.

Foto: Unniepop

Un reprezentant al echipei de producție a dramei „Little Women” a declarat: „Viețile celor trei surori sunt împletite printr-un anumit incident, adăugând o emoție unică [la complot]. Povestea a trei surori în căutarea direcției lor în viață, în timp ce se confruntă cu o putere mai mare, va fi  încurcată într-un mod puternic și interesant de urmărit”.

Am mai aflat că „Little Women” este programată să înceapă difuzarea în anul 2022.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.