dummy

Jung Ho Yeon, prima vedetă coreeană care apare pe coperta Vogue Magazine America

Jung Ho Yeon notează încă o experiență remarcabilă în cariera sa, mai exact a devenit prima celebritate de origine  est- asiatică și coreeană care apare pe coperta revistei Vogue din America!

Pe 6 ianuarie, agenția lui Jung Ho Yeon, Saram Entertainment, a declarat: „Jung Ho Yeon a devenit primul model asiatic de copertă pentru US Vogue. Deoarece acesta este o întâmplare extraordinară în industria modei globale, ne ajută să estimăm cât de incredibilă este puterea celebrității lui Jung Ho Yeon în prezent.”

 

În urma pictorialului, Jung Ho Yeon a participat și la un interviu în care a discutat cât de ocupată a devenit și cum s-a schimbat viața ei în mod radical, după uriașul succes al seriei de la Netflix „Squid Game”. Reamintindu-și ziua în care „Squid Game” a fost lansat, Jung Ho Yeon a spus: „În doar o lună, întreaga mea viață a fost schimbată în mod complet”. De asemenea, cu această ocazie, Jung Ho Yeon și-a dezvăluit gândurile despre posibilitatea de a ajunge la Hollywood în viitor. Ea a spus: „Întotdeauna mi-am dorit să merg la Hollywood și să joc în America și încă îmi doresc… Dar „Squid Game” mi-a schimbat mentalitatea. Nu trebuie să fie un film american sau un film european, povestea și mesajul sunt cele mai importante până la urmă.”

În primele 4 săptămâni de la lansare, serialul original Netflix „Squid Game” a avut o audiență de peste 142 de milioane de oameni din întreaga lume. Odată cu succesul major al serialului, Jung Ho Yeon a devenit peste noapte o vedetă internațională. În prezent, are peste 23,7 milioane de urmăritori pe Instagram.

Datorită succesului ei, ea a mai  declarat: „Am învățat engleza, mi-am antrenat postura și vocea și am muncit din greu pentru a-mi extinde viziunea asupra lumii în ceea ce privește arta și filmul.”

Foto: Allkpop

Vogue a prezentat pe canalul oficial de YouTube și pe pagina de Instagram un videoclip special intitulat „HoYeon: International Woman of Mystery”, filmat în conceptul unui vechi film de spionaj, care a oferit o introducere unică a actriței  din „Squid Game” și cariera ei.

 

Ca răspuns la experiență pe care au avut-o când au lucrat cu Jung Ho Yeon, reprezentanții revistei Vogue au comentat: „Dacă există un cuvânt care să o descrie pe Jung Ho Yeon, acesta este promptitudine. Lucrează cu sârguință și acordă mare atenție la  tot ceea ce face, până când simte că a explodat.”

Jung Ho Yeon a fost ocupată cu promovarea peste tot în Statele Unite și a participat la evenimente precum Gala LACMA Art+Film 2021, CFDA Fashion Awards, precum și Gotham Awards, unde „Squid Game” a făcut istorie ca prima dramă coreeană care a câștiga un premiu la o astfel de gală.

Ședința foto și interviul complet al lui Jung Ho Yeon vor fi disponibile în numărul din februarie al revistei Vogue din SUA.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.