My_man_is_Cupid-a00

Jang Dong Yoon și Nana, de la After School, principalii protagonisti ai viitoarei drame „My Man Is Cupid”

Veste bună la început de săptămână! Recent, a fost anunțat faptul că Jang Dong Yoon și Nana, membra trupei After School, au decis să fie protagoniștii dramei „My Man Is Cupid/내 남자는 큐피드”, ce va fi difizată anul acesta (data urmează să fie anunțată ulterior -nr.), de TBA, potrivit MyDramaList.
Ei vor lucra cu regizorul Nam Tae Jin („Lovers of the Red Sky”) și cu scriitorul Heo Sung Hee („One More Happy Ending”). Hb Entertainment va produce serialul.
„My Man Is Cupidon” este o dramă romantică care se încadrează, de asemenea, și în genul fantastic despre o zână care se îndrăgostește după ce a fost străpunsă de săgeata propriului arc și despre o femeie care își pierde iubitul după ce ajunge să fie implicată, în mod total involuntar, în această situație.
Jang Dong Yoon (장동윤 – n. 12 iulie 1992) va juca rolul zânei Cheon Sang Hyuk. El trăiește pe pământ de când aripile i-au fost arse, cu 500 de ani în urmă. În prezent, este proprietarul istoricului și, totodată, renumitului lanț de restaurante Sarangbang din Jongno, Seul.
Nana (나나 – n. 14 septembrie 1991) va juca rolul lui Oh Baek Ryun, un medic veterinar extrem de atractiv.
Veștile bune nu se opresc, însă, aici, și asta deoarece s-a confirmat, de asemenea, faptul că Jang Dong Yoon va juca înalte două drame viitoare. Astfel, pe lângă „My Man Is Cupidon”, actorul va juca și în dramele „Oasis” și „The Fairy and the Bald Idol”. De asemenea, Dong Yoon se va alătura proiectelor “The Wolf Hunting” și  “Long Distance”.
În 2021, Jang Dong Yoon a jucat un singur rol, în drama „Joseon Exorcist”, deși aceasta a fost anulată după doar două episoade din cauza controversei privind acuratețea istorică.
La fel ca Jang Dong Yoon, și Nana va fi foarte ocupată anul acesta. Actrița-idol va juca în viitoarele drame „Glitch” și „Mask Girl”. Ea este, de asemenea, inclusă în distribuția viitorului film „Confession”, alături de cu So Ji Sub, Kim Yoon Jin și Choi Kwang Il.
“My man is cupid”, POVESTEA, pe larg

Cheon Sang-Hyeok (Jang Dong-Yoon) este o zână carismatică, care face cu ușurință femeile să se îndrăgostească de el. Acum 500 de ani, aripile i-au fost arse. Pentru a-și reface aripile, a trecut prin 27 de metamorfoze. La a 28-a oară, el se implică cu Oh Baek-Ryun (Nana).

Oh Baek-Ryun este medic veterinar și lucrează la o clinică pentru animale. În principiu, ea este o femeie extrem de drăguță. Mulți bărbați s-au îndrăgostit de ea din cauza atractivității sale. Cu toate astea, ori de câte ori acești bărbați intrau într-o relație romantică cu ea, aveau întotdeauna o experiență care-i aducea în pragul morții și apoi fugeau de ea. Din cauza ghinionului său, Oh Baek-Ryun nu se întâlnește cu nimeni, dar își dorește nespus să cunoască un bărbat care să-i fie predestinat.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.