dummy

Iubirea, imprevizibilă ca și vremea: Song Kang și Park Min Young, protagoniștii unei povești pline de pasiune și neprevăzut

Următoarea dramă de weekend a canalului JTBC „Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” (titlu literal) a lansat două noi teasere!

„Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance/기상청 사람들: 사내연애 잔혹사 편” este o nouă dramă despre munca pasionată, dar imprevizibilă, și viețile amoroase ale oamenilor care lucrează în cadrul Administrației Meteorologice din Coreea, serviciul național de prognoză meteo din Coreea, relatează soompi.com.

Park Min Young (36 de ani) joacă rolul lui Jin Ha Kyung, o persoană inteligentă și foarte organizată, care face totul ca la carte și este exigentă în încercarea de a-și păstra viața personală și cea profesională separate.

Song Kang (28 de ani) îl interpretează pe reporterul special Lee Si Woo, un spirit liber care gândește mereu “out of the box”. În ciuda IQ-ului său impresionant de 150 (marea majoritate a oamenilor se situează undeva în jurul valorii de 100 (în intervalul 90 – 110), având o inteligență medie. O valoare peste 120 este considerată inteligență superioară, iar de la 130 în sus vorbim despre supradotare cognitivă -n.r.), tot ce îl interesează este vremea.

Noul teaser începe cu următorul text: „Probabilitatea vremii de 1% se poate schimba, la fel și sentimentele oamenilor.” Vremea se poate schimba în orice moment, chiar și atunci când există cea mai mică probabilitate în acest sens, așa că directorul de prognoză meteo Go Bong Chan (Kwon Hae Hyo) nu poate să nu fie strict. Diferențele de opinii apar pe măsură ce Um Dong Han (Lee Sung Wook) comentează: „Prognozele sunt probabilități”, în timp ce reporterul de știri de ultimă oră Lee Si Woo răspunde: „De aceea greșesc întotdeauna”. Shin Suk Ho (Moon Tae Yoo) și ofițerul de analiză Oh Myung Joo (Yoon Sa Bong) sunt, de asemenea, ocupați, fiind înfățișați dând tot ce este mai bun în activitățile pe care le înteprind.

Jin Ha Kyung afirmă: „Chiar dacă sunt predicții, cred că este treaba noastră să folosim date care sunt puțin mai precise pentru a face aceste predicții”. Între timp, Lee Si Woo pare că nu își poate lua ochii de la Jin Ha Kyung în timp ce aceasta vorbește.

Un alt teaser ni-l înfățișează pe Jin Ha Kyung întrebând: „Ce ești, mai exact?” În ciuda vremii însorite, Lee Si Woo răspunde: „Cu siguranță va veni. Ploaia”. Dintr-o dată, oamenii aleargă să se ascundă de ploaie, iar Jin Ha Kyung întinde mâna pentru a simți picăturile de ploaie cu o încruntare nedumerită.

Lee Si Woo mărturisește: „Este o mare problemă pentru că îmi place tot mai mult Jin Ha Kyung”. Cei doi se îmbrățișează în secret în birou, în timp ce Lee Si Woo o asigură: „Nu-ți face griji. Nu vom fi prinși”.

Deși Jin Ha Kyung își face griji și încearcă din răsputeri să păstreze secretul relației lor la birou, ea nu poate să nu acționeze copilăresc, dând dovadă de gelozie, atunci când Lee Si Woo interacționează cu colegii de serviciu.

Referitor la noul serial ce va fi difuzat de JTBC, echipa de producție a spus: „Suntem încrezători că meteorologii, care au o pasiune feroce pentru vreme, și povestea palpitantă de dragoste de la birou, care va fi imprevizibilă ca și vremea, vor captiva inimile spectatorilor. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare munca și dragostea încântătoare create cu o probabilitate de 1% de către Ha Kyung și Si Woo, precum și de către angajații Administrației Meteorologice din Coreea”.

Vestea bună este că drama „Weather Forecast People: Cruel Story of Office Romance” va avea premiera în luna februarie a acestui an, deci nu mai avem chiar foarte mult de așteptat.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.