Yoo Ah In, Ahn Eun Jin, și mulți alții confirmați să apară în noua dramă semnată de regizorul dramei “My Name”

O nouă dramă ce urmează să apară numită Goodbye Earth își anunță distribuția, relatează Soompi.

Pe data de 13 ianuarie, a fost confirmată distribuția alcătuită din Yoo Ah In, Ahn Eun Jin, Jeon Seong Woo, și Kim Yoon Hye pentru noua dramă creată de Netflix cu titlul Goodbye Earth.

Drama se centrează în jurul ideii că mai sunt 200 de zile până când un asteroid va lovi Pământul și urmărește viețile a patru protagoniști și modul în care ei se raportează la această situație haotică.

                                                                                               Sursă foto: Soompi.com

Ahn Eun Jin o va juca pe  Jin Se Kyung, o fostă profesoară de gimnaziu. Odată cu aflarea veștii că planeta noastră va fi lovită de un asteroid, ea va începe munca de voluntariat la  primăria din Ungcheon pentru a-i putea proteja pe copii în fața pericolelor următoare.

Yoo Ah In va interpreta rolul lui Ha Yoon Sang, iubitul lui Se Kyung. El este un cercetător al Institutului de Bioștiință și Biotehnologie, stabilit în SUA, însă se va întoarce în Coreea pentru a-i fi aproape lui Se Kyung, deoarece Coreea este o zonă în plin risc.

Jeon Seong Woo va fi Woo Sung Jae. După ce preotul de la biserica sa dispare la aflarea veștii despre incidentul cu asteroidul, Sung Jae devine preot asistent și va avea grijă de oamenii ce aparțin de biserica respectivă.

Personajul lui Kim Yoon Hye se numește Kang In Ah și este un comandant al  unui batalion de sprijin al serviciilor armate. Când Ungcheon se transformă în ruine, ea va patrula prin oraș pentru a distribui provizii și a menține ordinea.

“Goodbye Earth” va fi regizat de Kim Jin Min, cel care a regizat și “Extracurricular” și “My Name,” iar scenariul este realizat de către Jung Sung Joo, autorul “Secret Love Affair.” Momentan echipa din spatele dramei lucrează la finalizarea pregătirilor pentru a putea începe filmările.

Rămâneți aproape pentru mai multe detalii!

 

                                                                           




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.