Dacă ești aici cu noi pentru prima oară, te rog rămâi.

Park Shin-hye și Choi Tae-joon s-au căsătorit!

Ziua de astăzi a fost una de vis pentru îndrăgiții  actori Park Shin Hye și Choi Tae Joon, care și-au depus jurămintele și au devenit proaspăt căsătoriți!

Deși ceremonia a fost una privată, la care au participat doar familia și prietenii celor doi, chiar înainte de a-și depune jurămintele, agențiile actorilor au lansat pe rețelele sociale o serie minunată de imagini de la ședința foto ce a avut loc înaintea ceremoniei, exprimând astfel recunoștința față de fanii care au trimis urări sincere cuplului.

În prima serie de fotografii, cele solo, mireasa Park Shin Hye poartă o rochie albă delicată, fiind înconjurată de un aranjament de frunze, pictând parcă o scenă magică desprinsă dintr-un basm. Choi Tae Joon optează pentru un look clasic într-un costum curat, pozând pe un fundal simplu sau cu un buchet de flori festiv. În fotografiile de cuplu, cei doi creează perechea perfectă, zâmbind strălucitor.

Pe 23 noiembrie anul trecut, Park Shin Hye și Choi Tae Joon și-au surprins fanii anunțând nu numai că se căsătoresc, ci și că așteaptă un copil! În scrisoarea ei, Park Shin Hye a scris: „Mă căsătoresc cu persoana cu care am o relație de mult timp. El a fost o sursă de sprijin permanentă și a îmbrățișat toate defectele mele. Mi-ar plăcea să încep o căsnicie cu el. Și deși sunt precaută spunând asta, deoarece este foarte devreme, trebuie să vă anunț că am fost binecuvântați cu un copil. Am vrut să vă spun vouă înaintea oricui altcuiva. Vă voi arăta o latură pozitivă și după ce îmi voi întemeia o familie.”

Choi Tae Joon, pe de altă parte, a scris: „Am făcut schimb de emoții cu cineva și am menținut o relație semnificativă cu acel cineva pentru o lungă perioadă de timp. Ea este ca o salvatoare pentru mine, care m-a învățat fără cuvinte să zâmbesc larg când sunt fericit și să strig din toți rărunchii când sunt trist. Acum, ne-am dori să ne depunem jurămintele de căsătorie și să-i permitem acestei iubiri pentru care sunt recunoscător să dea roade. De asemenea, vă anunț și eu că am fost binecuvântați cu un copil în timp ce ne pregătim pentru noul capitol din viața noastră”.

 

În cursul zilei au apărut și câteva actualizări de la evenimentul plin de farmec. S-a raportat că lista de invitați a inclus staruri de top precum Lee Min Ho, DO de la EXO, Lee Hong Ki de la FT Island, IU, Nam Goong Min, Crush, Zico, Seolhyun, Lee Se Young, Yoo Yeon Seok, Ryu Jun Yeol, Kim Bum, Lim Seul Ong de la 2AM, Chang Sung de la 2PM și mulți alți prieteni ai cuplului din industria divertismentului. Participanții au împărtășit clipuri video în care Lee Hong Ki din FT Island le cântă celor doi cu vocea sa caldă OST-ul faimoasei K-drama „The Heirs” – „I’m Saying”, care i-a avut ca protagoniști pe Lee Min Ho și Park Shin Hye. De asemenea, Crush a fost văzut cântând OST-ul unei alte K-drame populare, „Goblin” – „Beautiful Life” alături de D.O de la EXO. Interpretarea celor doi a fost postată de Leeteuk de la Super Junior pe contul său de Instagram

https://www.instagram.com/tv/CZBfO8NKolG/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Park Shin Hye și Choi Tae Joon au început să se întâlnească în 2017, dar abia în martie 2018 s-a confirmat că au o relație. Ambii au studiat la Universitatea Chung Ang și au devenit apropiați după ce și-au făcut debutul în actorie. Park Shin Hye, în vârstă de 31 de ani, a jucat ultima dată în K-drama „Sisyphus: The Myth”, în timp ce Choi Tae Joon, cu un an mai mic, a condus distribuția serialului din 2021 „So I Married the Anti-Fan”.

Noi ne bucurăm foarte tare pentru cei doi actori, pe care îi îndrăgim de multă vreme! Sincere felicitări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.