dummy (1)

Woo Do Hwan dezvăluie cum se pregătește pentru nouă dramă într-un interviu pentru revista Vogue Coreea – PICTORIAL

Vă era dor de Woo Do Hwan? Frumușelul actor proaspăt întors din armată a început să revină la activitățile lui și, de curând, a realizat un pictorial și acordat un interviu revistei fashion Vogue Korea.

Acest pictorial a fost mult mai semnificativ pentru că a fost primul de când a ieșit din armată la începutul acestei luni. În timpul ședinței foto, el a evidențiat imaginea sa plină de carismă dar și sexy deopotrivă, în timp purta trenciuri, costume îndrăznețe și chiar diferite accesorii. Într-o fotografie foarte provocatoare, poartă un maiou transparent care dezvăluie corpul său sculptat și tonifiat (*în caz ca vă întrebați dacă arată la fel de bine si după armată :))), pe care a muncit din greu să îl construiască pentru următorul său proiect „Hunting Dogs” (un titlu literal).

Woo Do Hwan, care a mărturisit că nu a putut dormi cu o seară înainte de ședința foto pentru că nu a mai participat la una de mult timp, și-a exprimat entuziasmul și nervozitatea în același timp, spunând: „Am avut atâtea gânduri, cum ar fi cum am realizat interviurile și cum am potrivit tonul și starea de spirit a videoclipurilor?”

În parcursul interviului, Woo Do Hwan și-a arătat atitudinea serioasă în timp ce a discutat despre timpul petrecut în armată. El a comentat: „Mi-am dat seama cât de recunoscător sunt pentru viața mea de zi cu zi, care este disponibilă (*sensul de liberă)  în fiecare zi ca aerul. Parcă mi-am terminat temele de 10 ani, nu  de 18 luni. Cred că pot alerga confortabil înainte de acum în colo.”

Apoi a adăugat: „Transcriu sentimentele și mica fericire [pe care o simt] în ziua aceea. Cred că gândurile mele s-au extins de când am scris un jurnal.”

Bazat pe un webtoon cu același nume, „Hunting Dogs” este o dramă de acțiune neagră despre trei bărbați care încearcă să scape de datorii și, de asemenea,  ajung să se conecteze din cauza datoriilor. Woo Do Hwan va juca rolul lui Gun Woo, care a intrat în lumea recuperatorilor de datorii pentru a-și putea plăti datoriile. A fost un boxer promițător care chiar a reușit să câștige premiul Rookie of the Year ( Cel mai bun Star începător al anului), dar după ce l-a întâlnit pe domnul Choi (interpretat de Heo Joon Ho ), a devenit bodyguard.

Despre acest nou proiect, Woo Do Hwan a declarat: „Cred că acesta este primul proiect în care am atât de multe pregătiri de făcut înainte. Gun Woo este un fost boxer și se mișcă foarte mult, așa că, pe măsură ce îmi gestionez dieta, îmi împărt ziua în patru sesiuni de exerciții astfel: una pentru a face box,  alta pentru antrement,  pentru  școală de acțiune (la care merg)  și ultima pentru exerciții de pilates.”

Pe final, vreau să vă mai spun doar că interviul complet și pictorialul lui Woo Do Hwan vor fi lansate în numărul din februarie al revistei Vogue Korea. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.