dummy

Actorii din “School 2013”, Park Se Young și Kwak Jung Wook urmează să se căsătorească

Iată că în acest început de an avem o nouă veste despre o altă  căsătorie, la doar câteva zile de la fericitul eveniment al cuplului Park Shin Hye și Choi Tae Joon. Și de această dată este vorba despre doi actori, mai cu seamă Park Se Young și Kwak Jung Wook care se pregătesc să se căsătoarească curând. 

Pe 24 ianuarie, agenția CL& Company  care se ocupă de activitățile actriței Park Se Young a lansat un anunț oficial privind viitoarea nuntă a cuplului. Cei doi actori au jucat anterior împreună în drama „ School 2013”. În următoarele rânduri voi arăta exact ce conține declarația agenției:

“Bună ziua, aici este CL& Company

Oferim vești bune cu privire la actrița agenției noastre,  Park Se Young.

La mijlocul lunii februarie 2022, Park Se Young se va căsători cu iubitul ei, actorul Kwak Jung Wook, într-o locație din Seul.

După ce au construit o prietenie după ce au jucat împreună în drama „ School 2013”, cei doi au progresat într-o relație romantică cu câțiva ani în urmă și și-au alimentat dragostea în mod constant, în acest timp. Cei doi care au avut grijă unul de celălalt, uneori ca prieteni și alteori ca iubiți, vor merge pe un nou drum ca parteneri în viață, așa că vă rugăm să le arătați sprijinul vostru cald și gândurile bune.

Întrucât nunta va avea loc într-o perioadă dificilă, ceremonia se va desfășura în privat, alături de familie și prieteni apropiați celor doi. Prin urmare, solicităm înțelegere  atât de la fani, cât și de la  reporteri.

Park Se Young va continua să întoarcă dragostea  pe care a primit-o  de la foarte mulți oameni cu o interpretare bună și o latură mai matură a ei ca actriță în viitor. Vă rugăm să  vă arătați susținerea voastră și pentru această nouă etapă și viitorul  actriței Park Se Young.

Vă mulțumim!”

Foto: Koreaboo

Se pare că cei doi se cunosc de 9 ani aproximativ. S-au cunoscut pentru prima dată pe platorurile de filmare ale dramei “School 2013”. Park Se Young a interpretat-o pe Song Ha Gyung, vicepreședintele clasei și eleva de pe primul loc în școală, în timp ce Kwak Jung Wook l-a portretizat pe elevul care mereu făcea probleme, Oh Jung Ho. Doar pe baza acestei descrieri, puteți spune că aceste personaje erau antagoniste, deoarece erau opuse ca personalitate, dar ambele aveau o mare  încredere în sine.

Deci, în mod clar, în ciuda faptului că relația lor era opusă pe micul ecran, relația lor care s-a creat  în afara ecranului/ scenariului dramei, nu ar putea fi mai diferită! De ani buni, cei doi au o relație caldă, plină de iubire și susținere. Și chiar dacă trecem cu toții prin niște vremuri grele, ei s-au hotărât să facă pasul cel mare. 

Aș vrea să spun sincere felicitări cuplului  Park Se Young și Kwak Jung Wook. Le doresc o viață fericită împreună și de acum înainte.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.