fullsizephoto1416218

Primele impresii: de ce „Thirty-Nine” este cea mai nouă dramă care nu trebuie ratată

„Thirty-Nine” este noua dramă JTBC care a avut premiera pe 16 februarie. Având actori renumiți, printre care Son Ye Jin, Jeon Mi Do și Kim Ji Hyun, drama a pornit cu niște evaluări foarte bune. Nu este o surpriză când ai o distribuție atât de populară, precum și o poveste intrigantă. Văzând cum se vor desfășura toate relațiile, au făcut-o să fie foarte convingătoare. Continuați să citiți pentru a afla de ce „Thirty-Nine” este serialul care trebuie urmărit chiar acum.

           Puterea de vindecare a unei echipe solide de fete

„Thirty-Nine” urmărește viața a trei femei care au 39 de ani. Pe măsură ce sunt pe cale să împlinească 40 de ani, ele încearcă să treacă peste unele obstacole din viața lor. În timp ce își dau seama, se sprijină una pe cealaltă și petrec mult timp împreună, mâncând sau savurând o băutură bună.

Această echipă puternică de fete este inima seriei și vei simți căldura prieteniei lor. Fiecare personaj este cineva cu care te poți identifica în anumite aspecte și îl sprijini pe deplin. În plus, ca spectator, este mai mult decât evident că cele trei actrițe au într-adevăr o chimie grozavă și au dezvoltat o prietenie strânsă în timpul filmării acestui serial.

În cel de-al doilea episod, Jung Chan Young (Jeon Mi Do) a rupt legăturile cu un bărbat de care este îndrăgostită. În timp ce se uită pe fereastră simțindu-se cu inima frântă, Cha Mi Jo (Son Ye Jin) vine din spate și o îmbrățișează. Există atât de multă înțelegere și sprijin în aceasta îmbrățișare, încât chiar și noi, ca telespectatori, putem primi în mod indirect vindecare din ea.

   Confortul lui Son Ye Jin

Există ceva în a vedea prima dragoste a națiunii într-o dramă, care ne aduce atât de mult confort. Ar putea fi din cauza faptului că Son Ye Jin nu poate greși atunci când vine vorba de a-și alege dramele , iar telespectatorii o pot sprijini indiferent de rolul pe care îl alege. Bilanțul ei în K-drame este destul de bun, așa că atunci când o vedem apărând pe ecran, știm că vom avea parte de un serial grozav și o performanță solidă.

Nemaifiind văzută de la seria sa de succes „Crash Landing On You” la începutul lui 2020, mulți sunt foarte fericiți să o vadă într-un serial cu o temă delicată, alături de o distribuție talentată. Caracterul și aura ei de pe micul ecran oferă vindecare în sine. Son Ye Jin a dezvăluit în timpul conferinței de presă online a dramei că se poate raporta perfect la acest personaj și la viața femeilor. Ea a spus că este o imagine perfectă a modului în care își trăiește viața. Confortul ei în acest rol este cu siguranță evident și este incitant să o vezi relaționând cu un personaj atât de bine!

   Versatilitatea lui Jeon Mi Do

Jeon Mi Do în rolul lui Jung Chan Young este cel puțin o surpriză plăcută. Repertoriul ei de K-drame nu este foarte mare, dar rolul ei cel mai notabil este Chae Song Hwa din serialul „Hospital Playlist”.

Chan Young este complet opusul a ceea ce suntem obișnuiți să vedem pentru ea și suntem aici pentru asta. Este epuizată, deschisă, dură și dispusă să-și susțină prietenii indiferent de cost, dar este opusul când vine vorba de bărbatul pe care îl iubește. Este un pic cam aspră în timp ce se luptă cu dependența de fumat și are tendința de a înjura, dar este un personaj adorabil până la capăt. Transformarea lui Jeon Mi Do în acest personaj este minunată.

  Epavă emoțională a tuturor situațiilor lor de viață

Toate aceste trei femei înțeleg importanța prieteniei lor și o prețuiesc atât de profund. Depind una de celălaltă atunci când viața devine grea și au o încredere adânc înrădăcinată care este de invidiat. Ca urmare a acestui fapt, suntem capabili să vedem multe dintre problemele de viață dure, realiste și identificabile prin care trec aceste femei.

Doar în primele două episoade, telespectatorii se întâlnesc cu o situație foarte tragică a lui Jung Chan Young, când moare răpusă de o boală. Deși au fost doar câteva episoade, este sfâșietor faptul că aceste femei sunt tulburate de o astfel de tragedie. Cu acest rollercoaster de emoții din primele două episoade, nu putem decât să ne imaginăm cât de multe mai are păstrate scriitorul și, în ciuda acestui deznodământ tragic, încă mai sper la fericirea tuturor personajelor.

  Distribuția secundară și poveștile lor deloc plictisitoare

Cu Son Ye Jin, Jeon Mi Do și Kim Ji Hyun ca vedete, există și distribuția secundară, care îi implică pe Yeon Woo Jin, Lee Tae Hwan, Lee Moo Saeng și Ahn So Hee. Toate poveștile secundare, care uneori pot apărea ca fiind un moment pentru a lua o gură de aer, sunt interesante. Nu există într-adevăr un moment care să fie plictisitor sau o parte prin care doriți să treceți peste. Chiar și Kang Mal Geum, care o interpretează pe sora mai mare foarte protectoare a lui Cha Mi Jo, Cha Mi Hyun, este isterica perfectă. Personajul ei ne oferă momente de râs și liniște. De la începutul până la sfârșitul fiecărui episod, spectatorii sunt captivați. Nu am fi putut cere o K-drama mai bună în acest sezon.

   Sprijinul familiei lui Son Ye Jin pentru sănătatea ei mintală

Mai există cineva care s-a încurcat când a văzut cât de mult o susțin părinții pe Cha Mi Jo ca să-și ia un an de concediu foarte necesar pentru sanatatea mintala?

Se afirmă la începutul primului episod că Mi Jo va pleca în Statele Unite pentru un an, dar nu este clar de ce. Când Mi Jo este chemată de părinții ei și află, telespectatorii descoperă că ea pleacă pentru că se luptă cu atacurile de panică. O dramă care aduce acest subiect în prim plan merită urmărită.

Văzând cât de iubitor este tatăl lui Mi Jo și cum vrea să meargă cu ea în Statele Unite pentru un an, este atât de emoționant. Judecând numai după acest moment, vedem câtă dragoste a primit Mi Jo în viața ei și cât de susținători și de înțelegători sunt ei față de situația ei.

Vă recomand această dramă din suflet, o lecție de viață despre problemele emoționale, despre vârstă, despre prietenie și mai ales despre familie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.