LJS

Lee Jong Suk vorbește despre dorința de a fi soț, despre melodiile sale preferate în aceste zile și multe altele

Lee Jong Suk a stat de vorbă cu ELLE Korea pentru a răspunde la câteva dintre întrebările fanilor săi. La întrebarea care îl întreba ce vrea să facă dacă ar putea avea o pauză lungă, actorul în vârstă de 34 de ani a răspuns: “Pregătește-te să fii soț”. El a adăugat: “Când mă uit la interviurile pe care le-am dat la 20 de ani, am spus că vreau să mă căsătoresc de tânăr, când încă arăt bine. Dar acum, sunt la vârsta la care căsătoria se poate întâmpla oricând. Așa că vreau să mă pregătesc pentru a fi un soț bun”. “Am această fantezie de a avea o familie. Așa că voi învăța cum să gătesc și cum să fac masaje pentru viitoarea mea soție și voi face tot posibilul să construiesc o familie armonioasă”, a continuat el.

Singura dorință a lui Lee Jong Suk pe care și-ar dori ca Dumnezeu să i-o îndeplinească este “să-i arate viitoarea soție”. El a explicat: “Pe măsură ce am îmbătrânit, standardele pentru tipul meu ideal au devenit mai clare. Vreau pe cineva înțelept și cu o minte puternică, pe care să o pot respecta”. El a ales “Forever and Ever” a lui Jaurim și “Winter Sleep” a lui IU ca fiind cele două melodii pe care le ascultă cel mai des în aceste zile. “Ascult melodii cu versuri bune, cu care mă pot identifica. Iar aceste două melodii sunt foarte lirice și sunt bune de ascultat atunci când vreau să fiu sentimental. Când le ascult, mă fac să simt că îmi vine să plâng”, a împărtășit el.

Pentru cei care abia îl cunosc pe actorul Lee Jong Suk, el a recomandat drama Romance Is a Bonus Book. “Dacă ar fi să las un singur proiect în urmă înainte de a muri, probabil că acesta este cel pe care l-aș recomanda”, a spus el. “Am admirat cu adevărat personajul și am intrat la filmări dorind să devin ca el. Așa că acesta ar fi singurul proiect pe care l-aș lăsa în urmă.

Sursa: Zapzee




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.