fhgfhfh

Squid Game scrie istorie la Premiile SAG

“Squid Game”, succes marca Netflix, a devenit primul serial străin care a câștigat la Premiile SAG, obținând victorii la categorii importante și continuând astfel să doboare recorduri.

Unul dintre cele mai populare seriale Netflix din toate timpurile a scris acum istorie în lumea premiilor. La Premiile SAG 2022, “Squid Game” a devenit primul serial într-o limbă străină și primul titlu coreean care a câștigat vreodată un astfel de premiu. Vedetele serialului, Lee Jung-jae și Jung Ho-yeon, au primit ambii statuete, câștigând la categoriile interpretare masculină, respectiv feminină într-un serial, precum și un premiu special pentru performanța remarcabilă a ansamblului de cascadori într-o serie de comedie sau dramă.

Lee, care i-a învins pe Brian Cox și Jeremy Strong, și-a prezentat discursul de acceptare a premiului în limba coreeană, fiind însoțit de un traducător. „E un lucru uriaș pentru mine. Am scris un discurs, dar nu cred că voi ajunge să-l citesc. Vă mulțumesc foarte, foarte mult Premiile SAG-AFTRA și mulțumim publicului internațional pentru toată dragostea voastră pentru Squid Game. De asemenea, mulțumesc echipei Squid Game.”

Jung, extrem de emoționată, a urcat pe scenă cu sentimente similare de apreciere. „În primul rând, vă mulțumesc mult”, a spus ea în coreeană. „V-am privit de multe ori pe marele ecran, visând să devin într-o zi actriță. Vreau doar să vă mulțumesc foarte mult.” Ea a adăugat, în engleză: „Mulțumesc. [Voi] mă faceți să visez și îmi deschideți uși. Și mulțumesc echipei mele Squid Game. Vă iubesc! Mulțumesc!”

Într-o declarație, creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk,, a spus: „În calitate de regizor al Squid Game, pentru mine astăzi trebuie să fie cel mai fericit moment. Îmi amintesc de toate zilele petrecute la primele întâlniri cu distribuția, la audiții, la vizitarea cinematografelor pentru a vedea spectacolele lor, lecturile scenariului, repetițiile și zilele de pe platourile de filmare. Vreau să mulțumesc sincer nu numai distribuției care a fost nominalizată astăzi, ci și tuturor celor aproape 300 de oameni talentați cu care am lucrat la acest proiect”, a continuat el. “Squid Game nu ar fi fost niciodată ceea ce a devenit fără devotamentul și munca grea a fiecăruia dintre voi. Meriți toată gloria și recunoștința.”

Victoriile obținute de “Squid Game” marchează o premieră importantă în istoria SAG și, de asemenea, face din serie un candidat și mai puternic pe măsură ce se apropie Premiile Emmy, ce vor fi organizate mai târziu în acest an. Actorii principali ai serialului i-au detronat pe pe câștigătorii preconizați din “Succession”, serial HBO care conform așteptărilor urma să domine nominalizările la categoria aferentă.

Netflix a tratat telespectatorii cu seria captivantă în septembrie 2021, acesta adunând rapid milioane de vizionări în doar câteva săptămâni. Până pe 28 octombrie, serialul a fost transmis într-un flux de peste 3 miliarde de minute pe tot globul. De atunci, distribuția, care îi include pe Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Jung Ho-yeon, O Yeong-su, Heo Sung-tae și alții, a continuat să doboare recorduri. La Globurile de Aur, O Yeong-su a făcut istorie ca primul actor coreean care a câștigat un Glob de Aur, la categoria cel mai bun actor în rol secundar într-un serial.

Și nu există nicio îndoială că vom revedea actorii, serialul fiind reînnoit pentru un al doilea sezon. „Universul jocului Squid tocmai a început”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.