1650323901-20220418-ourblues

Jimin de la BTS și Ha Sung-woon colaborează pentru coloana sonoră a serialului „Our Blues”

Jimin de la BTS și Ha Sung-woon, fost membru al trupei Wanna One, au colaborat pentru un cântec care va fi inclus în coloana sonoră a noului serial tvN „Our Blues”.

Nyam Nyam Entertainment, casa de discuri responsabilă cu producerea coloanei sonore, a anunțat marți că cei doi și-au unit talentul pentru a lansa o nouă melodie, deși titlul acesteia nu a fost încă dezvăluit. „Tonul vocal delicat al lui Jimin și tonul atractiv și captivant al lui Sung-woon sunt împletite în această melodie, iar armonia lor a făcut-o și mai frumoasă”, a spus casa de discuri într-un comunicat.

Piesa este produsă de Song Dong-woon, care a compus anterior „I Will Go to You Like the First Snow” – Ailee și „Beautiful” – Crush, printre altele.  „Am trecut prin nenumărate melodii pentru a o găsi pe cea care se potrivește vocilor lui Jimin și Ha Sung-woon, dar și serialului „Our Blues” și am găsit opțiunea excelentă”, a spus producătorul.

Sursa foto: Streaming Rant

Serialul, care a apărut la începutul acestei luni, urmărește diferitele povești ale rezidenților care trăiesc în Jeju, pline de suișuri și coborâșuri ale vieții de pe insulă. Entuziasmul telespectatorilor a fost imens având în vedere distribuția presărată de actori remarcabili, precum Lee Byung-hun, Shin Min-a, Han Ji-min și Cha Seung-won. Kim Woo-bin își face și el apariția în serial, după o perioadă dificilă în care nu a putut accepta niciun rol din cauza problemelor grave de sănătate.

Scriitorul vedetă Noh Hee-kyung, care a scris serialul de dragoste din 2014 „It’s Okay, That’s Love” și serialul din 2016 „Dear My Friends”, a scris și scenariul seriei menționate.

Piesa lui Jimin și Ha Sung-woon va ajunge pe platformele de streaming din 25 aprilie!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.