usr_1614647475012

“Minari” desemnat -Cel mai bun film străin la Globurile de Aur 2021

Minari” filmul care vorbește despre o familie de imigranți coreeni care încearcă să se stabilească în America din anii 1980, a câștigat Globul de Aur  la  categoria Cel mai bun film într-o limba străină.

Mai exact, Asociația Presei Străine de la Hollywood, gazda premiilor, pe data de 28 februarie a acordat distincția filmului  „Minari”  în cadrul ediției 78 a Globurilor de Aur, potrivit korea.net.

În acest an, ceremonia a avut loc în 2 locații concomitent,  la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles și la Rainbow Room la Rockefeller Center din New York, iar câștigătorii au putut să intre în direct pentru a participa și a ține discursuri.

Regizorul  filmului „Minari” Lee Isaac Chung s-a alăturat ceremoniei prin videoconferință. El a declarat : „ Minari ” este despre o familie care încearcă să învețe cum să vorbească o limbă proprie. Este mai profund decât orice limbă americană și orice limbă străină. Este o limbă a inimii.”
El a mai adaugat: “Sper că vom învăța cu toții cum să vorbim acest limbaj al iubirii unul cu celălalt, mai ales anul acesta.”

„Minari” este al doilea film coreean care reușește să câștige Globul de Aur pentru Cel mai bun film într-o limba străină, după „Parasite” regizat de Bong Joon-ho, care a câștigat distincția anul trecut.

Mai multe detalii despre acest film găsiți în articolul – Filmul “Minari” – coproducție Coreea de Sud -SUA primește o nominalizare la Globurile de Aur 2021




Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.