1570083710-rowoon

Rowoon, membrul trupei SF9 va juca într-o nouă dramă SF cu Kim Hee Sun

Este confirmat! Rowoon, membru al trupei SF9, va juca într-o nouă dramă alături de Kim Hee Sun!

În iulie, Kim Hee Sun a anunțat că se alătură distribuției viitoarei drame MBC „Tomorrow”. Ulterior, pe 4 noiembrie, echipa a confirmat că Rowoon va prelua rolul principal masculin.

„Tomorrow” va spune povestea lui Choi Joon Woong, care a suferit un accident nefericit în timp ce se străduia să-și găsească un loc de muncă. Drept urmare, el se întâlnește cu secerătorii Goo Ryun și Lim Ryoong Goo, care lucrează împreună pentru a salva viețile celor care se gândesc la sinucidere, și ajunge să se alăture echipei lor din lumea interlopă ca cel mai tânăr membru al lor.

 

Kim Hee Sun va juca rolul lui Goo Ryun, neînfricata și carismatica secerătoare care conduce „Echipa de management al pericolului”. Din cauza personalității sale rece ca gheața, ea respinge oamenii și nu se atașează de cei din jurul ei. Rowoon va juca rolul lui Choi Joon Woong. Personajul lui este un cautator de locuri de muncă pe termen lung, care deși are tot felul de certificate, nu reuseste sa se angajeze. Într-o zi, ajunge în comă din cauza greșelii „Echipei de management al pericolului” și începe să lucreze cu ei.

Rowoon nu numai că va crea simpatie celor care caută locuri de muncă pe termen lung, ci și al noilor lucrători care au făcut greșeli, oferind în același timp empatie și confort prin salvarea celor care vor să moară. El și-a arătat deja abilitățile sale solide de actorie și capacitatea de a aduce un personaj la viață prin dramele sale anterioare, cum ar fi „Extraordinary You” și „She Would Never Know”.

Producătorii dramei au remarcat: „Ne-am gândit că Rowoon este perfect pentru rolul lui Choi Joon Woong. Prin „Tomorrow”, credem că va putea să-și arate noile farmece și abilitățile profunde de actorie. Este de așteptat ca întâlnirea dintre actorul în ascensiune Rowoon și echipa de producție de încredere să creeze o sinergie explozivă, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare și să ne arătați mult interes.”

„Tomorrow” va consta în 16 episoade și va avea premiera în prima jumătate a anului 2022. Sunteți încântați să-i vedeți pe Rowoon și Kim Hee Sun într-o nouă K-drama?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.