1626211295_Woo-Do-Hwan-Find-out-who-are-his-brightest-characters-800×450

Woo Do Hwan este în discuție pentru rolul principal din serialul Netflix „Bloodhound”

Potrivit raportărilor din data de 2 noiembrie ale mai multor canale media, Woo Do Hwan a fost selectat ca actor principal pentru serialul original Netflix „Bloodhound/사냥개들”. Inițial, rolul le-a fost oferit lui Lee Do Hyun și Kwak Dong Yeon, dar cei doi actori au refuzat oferta, relatează mydramalist.com.

Agenția KeyEast care-l manageriază pe Woo Do Hwan a confirmat informațiile apărute în media, afirmând că actorul ia în considerare în mod pozitiv oferta de a juca în această dramă.

„Bloodhound” se bazează pe webtoon-ul cu același nume. Este un serial noir care va dezvălui povestea a trei bărbați ce se confruntă cu datorii mari și care încearcă să scape din această situație.

Drama va fi regizată și scrisă de Kim Joo Hwan, cunoscut și sub numele de Jason Kim, care are în palmares filme precum “The Divine Fury” și “Midnight Runners”.

Dacă Woo Do Hwan acceptă rolul din această dramă, aceasta va reprezenta reîntâlnirea lui cu regizorul Kim Joo Hwan. Cei doi au mai lucrat împreună la filmul „The Divine Fury” (foto), cu Park Seo Joon, Ahn Sung Ki și Choi Woo Shik în distribuție.

„Bloodhound” va avea premiera exclusiv pe  Netflix. Serialul va avea opt episoade. Drama va fi produsă de Seed Film și Studio N.

În prezent, actorul Woo Do Hwan se află în ultimele luni ale serviciului militar. El va fi eliberat din armată peste puțin timp, mai exact în luna ianuarie a anului viitor.

Actorul a jucat ultima oară într-o dramă TV în anul 2020, și vorbim aici despre cunoscutul serial „The King: Eternal Monarch”, cu Lee Min Ho, Kim Go Eun, Kim Kyung Nam, Jung Eun Chae, Lee Jung Jin și Kim Yong Ji. La finalul acestei drame, o parte dintre membrii distribuției au devenit prieteni buni cu Woo Do Hwan și chiar s-au întâlnit cu acesta înainte de a pleca în armată.

După cum probabil că știți deja, Woo Do Hwan a făcut parte și din distribuția dramelor „My Country: The New Age”, „Tempted”, „Mad Dog”, „Save Me”, „Sweet Stranger and Me” și din multe altele.

Dacă Woo Do Hwan va accepta rolul din drama „Bloodhound”, acesta va fi proiectul său de revenire după înrolarea în armată.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.