hyungsik1

Park Hyung Sik, Han Hyo Joo și Jo Woo Jin povestesc despre cum s-au pregătit pentru rolurile lor din “Happiness”

Pe 1 noiembrie, noua dramă originală a TVING, “Happiness”, a organizat o conferință de presă online cu directorul de producție (PD) Ahn Gil Ho și cu membrii distribuției Han Hyo Joo, Park Hyung Sik și Jo Woo Jin.

Plasat într-un viitor apropiat, “Happiness” este un thriller urban apocaliptic care se petrece într-un apartament stratificat în funcție de statutul social. Apartamentul de mare înălțime este izolat atunci când apare o nouă boală infecțioasă, iar drama descrie frica, bătăliile psihologice și luptele disperate pentru supraviețuire care urmează.

PD Ahn Gil Ho a declarat: “Este vorba despre conflictul uman și egoismul în mijlocul unei situații extreme. Într-o situație în care oamenii sunt izolați și toți urmăresc idei diferite despre fericire, drama urmărește procesul de descoperire a ceea ce înseamnă cu adevărat fericirea.”

Han Hyo Joo o interpretează pe Yoon Sae Bom, un agent tactic în cadrul Unității de operațiuni speciale a poliției din Seul. Ea a spus: “Este genul care acționează înainte de a gândi. Este orientată spre dreptate, caldă și de încredere, dar crede, de asemenea, că trebuie să trăiască confortabil în această lume complicată. Este un personaj foarte simplu și rece. Nu știam prea multe despre forțele speciale ale poliției, așa că am studiat mult pentru a înțelege. Sunt multe scene de acțiune, așa că am făcut și cursuri de cascadorie și am învățat cum să filmez.”

Aceasta este prima dramă a lui Han Hyo Joo în ultimii cinci ani, ultima ei dramă fiind “W”. Ea a spus: “Această dramă a fost ca un cadou pentru mine. La această vârstă, am reușit să joc un personaj care are o personalitate asemănătoare cu a mea și nu arată pretențios. Cred că acesta a fost destinul. Mă simt foarte bine pe platou”.

Park Hyung Sik îl interpretează pe Jung Yi Hyun, un detectiv din cadrul diviziei de crime violente a secției de poliție Seyang. El a fost un as al aruncatorilor de baseball, dar și-a schimbat cariera după o accidentare. De asemenea, este prieten cu Yoon Sae Bom de 13 ani. Actorul a declarat: “Jung Yi Hyun pare simplu și prost, dar este destul de inteligent. Este o vulpe care arată ca un urs”.

Acesta este primul proiect actoricesc al lui Park Hyung Sik după ce a fost eliberat din serviciul militar. El a spus: “Acesta a fost un proiect pe care nu l-am putut refuza din cauza regizorului și a celorlalți membri ai distribuției. Am simțit că trebuie să îl fac. Expresia personajelor, povestea, toate mi s-au părut proaspete. Mi s-a părut diferit de alte drame. Era pentru prima dată după o vreme când filmam, așa că eram stânjenită în fața camerei. Toți cei din jurul meu mă tachinau că eram stângaci și că nu mă obișnuisem încă cu lucrurile. Dar să fiu pe platou a fost atât de distractiv și toată lumea a avut atâta grijă de mine încât am reușit să mă obișnuiesc repede.”

Han Hyo Joo și Park Hyung Sik au purtat uniforme școlare în această dramă pentru a juca rolurile mai tinere ale personajelor lor. Han Hyo Joo a spus: “Am fost doar recunoscătoare. Eu personal nu m-am simțit stânjenită până când cineva mi-a spus că puștiul din fața mea în clasă avea 16 ani. Este o diferență de vârstă de aproape 20 de ani între noi. Eram în regulă, dar am simțit că realitatea m-a lovit dintr-o dată”.

Jo Woo Jin îl interpretează pe Han Tae Suk, omul din cadrul Comandamentului Medical al Forțelor Armate însărcinat cu găsirea sursei bolii și oprirea răspândirii ei. El a spus: “Știe exact care este cauza și cum să o oprească, dar oscilează între interesele publice și cele private. Dacă personajele lui Han Hyo Joo și Park Hyung Sik sunt clare și luminoase, personajul meu este întunecat și tulbure.”

El a continuat: “Când am primit prima dată oferta de casting, am întrebat cine mai joacă în el. Când am auzit că sunt Han Hyo Joo și Park Hyung Sik, m-am gândit: “Este uimitor”. Abia așteptam să lucrez cu ei. Am crezut că voi găsi “fericirea” lucrând cu ei. Nu aveam niciun motiv să refuz oferta.”

Cei trei membri ai distribuției au vorbit despre chimia dintre ei. “Han Hyo Joo și cu mine eram atât de bine asortați încât ne exprimam adesea satisfacția unul față de celălalt”, a spus Jo Woo Jin. “Când lucram cu ea, îmi puteam reține cu ușurință replici dificile și ușor de uitat. Park Hyung Sik este o persoană luminoasă și adorabilă. Imediat ce ajungeam pe platou, mă îmbrățișa, se freca de umerii mei și discuta cu mine în timpul filmărilor. Pare mai degrabă cineva care a ieșit dintr-o fabrică de vitamine decât cineva care tocmai a fost lăsat la vatră din armată.”

Han Hyo Joo a spus: “Nu am filmat des cu Jo Woo Jin, dar aveam multe replici de fiecare dată când o făceam. Au fost scene dificile, dar a existat o energie bună în timp ce făceam schimb de dialoguri de la un capăt la altul. A fost foarte amuzant, ca și cum am juca ping-pong. Ceea ce a spus despre Park Hyung Sik că este o vitamină umană este foarte adevărat. De îndată ce ajunge pe platou, el însuflețește totul. Este întotdeauna distractiv să lucrezi cu el. M-am simțit atât de bine cu el încât aproape că mi-a părut rău. Chiar mi-am cerut scuze față de el după aceea.”

“Happiness” are premiera pe 5 noiembrie.

 

Sursa: Soompi

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.