dummy

Song Mino din WINNER va debuta într-un film în care joacă Yoo Ah In și Go Kyung Pyo, „Seoul Vibe”.

Este oficial acum, Song Mino, membrul trupei WINNER își va face debutul pe micul ecran.

Pe data de 10 noiembrie, reprezintanții Netflix au confirmat vestea astfel: „Song Mino va apărea în filmul  de la Netflix „Seoul Vibe”. Deși  filmările au început în luna august, Song Mino se va alătura distribuției imediat”.

Foto: Allkpop

Având o acțiunea plasată în contextul Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988, pelicula „Seoul Vibe”  va prezenta un complot inimaginabil de grandios pentru  realizare unui  jaf – și urmărirea palpitantă de mașini care  se va desfășura pe străzile din Seul. Descris ca un blockbuster de acțiune, filmul se va învârti în jurul „Samgyedong Supreme Team”, o echipă de șoferi talentați care se implică în investigarea jafului  ;i vor avea parte de mai multe întâmplări palpitante.

Vreau să vă mai spun că “Seoul Vibe” va fi regizat de Moon Hyun Sung, cel care a mai realizat filmele “As One”  și “The King’s Case Note.”

Anterior, Yoo Ah In a fost confirmat pentru apariția în rolul lui Dong Wook, liderul echipei Samgyedong, în timp ce actorii Go Kyung Pyo, Lee Kyu Hyung, Park Ju Hyun și Ong Seong Wu vor juca toți ca membrii echipei sale.

În ceea ce privește debutul său în lungmetraj, s-a spus despre Song Mino că va interpreta un personaj care se confruntă cu Yoo Ah In și cu echipa sa.

Și voi sunteți nerăbdători să-l vedeți pe Song Mino în acest film?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.