1637545180-1614230809-evctgg6uuaieobb

Viitorul serial Netflix despre spațiu, „The Silent Sea” cu Bae Doo Na și Gong Yoo a anunțat data premierei

Viitorul serial „The Silent Sea” în care joacă Bae Doo Na și Gong Yoo și-a confirmat data lansării, potrivit unui anunț făcut de  reprezintanții Netflix.

De fapt, pe 22 noiembrie, Netflix Korea a lansat un nou poster pentru viitorul proiect. Așa cum apare pe posterul dezvăluit, „The Silent Sea” va avea lansarea oficială  pe 24 decembrie, de ajunul Crăciunului.

Despre acest serial trebuie să vă spun că va avea o acțiune care se va desfășura în viitor, pe Pământ în anul 2075. Mai exact în acea perioadă planeta se transformase foarte mult devenind un deșert, lipsit de viață, hrană și apă. În aceste condiții, un îndrăzneț echipaj de cercetători are inițiativa să pornească într-o misiune periculoasă, într-o bază de cercetare abandonată de pe Lună, punându-și în acest fel viața în pericol.

Ce mi s-a părut special la această dramă este că va surprinde un cadrul nou, spațiul, baza de cercetare și faptul că actorul Jung Woo Sung este cel care produce drama. În distribuție îi regăsim nume celebre precum Gong Yoo, Bae Doona și Lee Joon printre alții.

Bae Doona îi va da viață personajului Dr. Song Ji Ahn, un astrobiolog care se alătură unei echipe care lucrează pentru a descoperi secretul din spatele unui accident care a avut loc la stația de cercetare. Gong Yoo  va avea rolul lui Han Yoon Jae, un lider de echipă care își asumă o misiune critică de a prelua mostre de la stația de cercetare. Lee Joon îl interpretează pe talentatul inginer Ryu Tae Seok.

Povestea acestei drame este de fapt o extindere a scurtmetrajului cu același nume al regizorului Choi Hang Yong, care este implicat și în regizarea  seriei  Netflix.

În cadrul unui eveniment care a avut loc anterior, distribuția dramei a dezvăluit mai multe detalii din spatele producerii acestei serii.

Jung Woo Sung a  mărturisit: „Am văzut scurtmetrajul acum șapte ani. Mi-a plăcut ideea așa că am vrut să fac o versiune mai lungă și am început să accept provocarea fără teamă. Am ajuns să-l produc după ce am venit împreună cu această distribuție uimitoare.”

Scriitorul Park Eun Gyo a spus: „Ne-am petrecut mult timp pregătindu-ne pentru asta, gândindu-ne la început ca la un lungmetraj, dar universul și povestea proiectului au o asemenea capacitate de extindere și mi s-a părut păcat să limităm asta la un lungmetraj. Când Netflix a sugerat să fie transformat într-un serial, m-am gândit că vom putea spune pe deplin povestea cu adevărat.”

În același timp, Bae Doona a spus: „Ca și Jung Woo Sung, am văzut și eu primul scurtmetraj și mi s-a părut un subiect atât de grozav. Am fost captivată de poveste cu extinderea ei, așa că m-am alăturat distribuției.” Ea a adăugat: „Proiectul are două „cărți ascunse” și am fost cu adevărat atrasă  de acest aspect.”

Prezent, în cadrul evenimentului, Lee Joon a declarat: „Și înainte de asta eram foarte interesat de spațiu. Am studiat și căutat mult, iar când a apărut acest proiect, mi s-a părut fascinant. Ceva care este și mai fascinant este că povestea este despre mersul pe Lună pentru a obține o probă de apă, dar au apărut recent știri despre cum există apă pe Lună. Mi se pare foarte realist, așa că sunt onorat să particip.”

De asemenea, Jung Woo Sung a mai explicat: „Totul este o nouă provocare. Cea mai mare sarcină a fost să ne dăm seama cum ar trebui să arate baza de cercetare de pe  lunară și să o facem de înaltă calitate. Lucrăm cel mai mult pe platou. Încercăm pentru prima dată filmări cu gravitație zero și cu gravitație joasă. Totul este o nouă încercare.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.