FExqWxZaAAEHM55

BTS, primii artiști asiatici din istorie care câștigă premiul pentru “Artistul Anului” la gala premiilor American Music Awards 2021

Seară istorică pentru BTS, la AMAs 2021!

Premiile American Music Awards 2021 au avut loc la Microsoft Theatre, în Los Angeles, pe 21 noiembrie (22 noiembrie, ora României).

BTS au fost prezenți personal la ceremonie și au obținut toate cele trei premii pentru care au fost nominalizați: “Favorite Pop Duo or Group” (“Duo-ul/Grupul Pop Favorit”), “Favorite Pop Song” (“Cântecul Pop Favorit”), cu piesa “Butter” și “Artist of the Year” (“Artistul Anului”). Pentru “Artistul Anului”, BTS s-a confruntat cu nume grele din industria musicală precum Ariana Grande, Drake, Olivia Rodrigo, Taylor Swift și The Weeknd, potrivit Soompi.

Astfel, BTS au devenit primul act asiatic din istorie care a câștigat distincția “Artistul Anului” la American Music Awards, iar acest lucru marchează, de asemenea, al treilea an consecutiv în care grupul a câștigat premiul la categoria “Favorite Pop Duo or Group” (“Duo-ul/Grupul Pop Favorit”).

Foto via Twitter: @bts_bighit

Odată anunțat câștigătorul pentru categoria pentru “Favorite Pop Duo or Group” (“Duo-ul/Grupul Pop Favorit”), BTS au urcat pe scenă pentru a-și primi trofeul, iar J-Hope a spus: „Mulțumesc ARMY și mulțumesc mult AMA pentru asta. Trei ani la rând, wow!” Jin a luat microfonul și le-a mulțumit fanilor, spunând: „Totul este posibil datorită ARMY. Voi sunteți universul nostru.” RM a încheiat discursul împărtășind: „A fost nevoie de patru ani pentru a fi pe această scenă pentru a obține acest trofeu. Mulțumesc mult. De fapt, acest lucru înseamnă și mai mult pentru noi pentru că eram de fapt o trupă mică de băieți din Coreea. Ne-a unit dragostea noastră pentru muzică și tot ceea ce vrem să facem este să răspândim dragostea, vibrațiile bune și energia prin muzică și interpretare. Dar fără voi, ARMY, nu am fi putut face nimic. Mulțumesc mult.”

Priviți aici întregul discurs:

Mai târziu, grupul a urcat din nou pe scenă pentru a primi premiul pentru “Favorite Pop Song” (“Cântecul Pop Favorit”), iar Jimin a spus: „Mulțumesc ARMY, mulțumesc AMA și vă mulțumesc tuturor pentru că ne-ați iubit melodia „Butter”. Jungkook a adăugat: „„Butter” este un cântec speical pentru noi. Sperăm că vă face să vă simți ‘neted ca untul’ (aluzie la versurile melodiei n.r.).” RM a încheiat încă o dată discursul. „Vă mulțumesc tuturor, „Butter” a primit atât de multă dragoste anul acesta. Tot ce trebuia să facem este emanăm energie pozitivă în ciuda acestor vremuri grele. Acest premiu dovedește cu adevărat că acest cântec ajunge la inimile multor oameni. Nu luați niciodată de bun. Mulțumesc mult”, a împărtășit el.

În cele din urmă, pentru premiul “Artistul Anului”, RM a spus că a uitat ce trebuia să spună, dar a totuși a continuat: „Mulțumesc, AMA, suntem cu adevărat onorați să fim pe această scenă cu artiști atât de uimitori și extraordinari. Suntem atât de onorați. Mulțumesc pentru că…” s-a oprti, iar după o mica pauză a recunoscut: „Sunt emoționat, da”.

Apoi și-a continuat discursul: „Cu patru ani în urmă, am susținut un spectacol live pentru prima dată la televizor pe această scenă, la AMA, a fost „DNA” și eram prea entuziasmați și emoționați la acea vreme. Și a fost o călătorie lungă și uimitoare de atunci, dar nimeni nu ar fi putut paria vreodată pe șansele ca noi să stăm aici să primim acest premiu. În afară de voi toți, ARMY. În afară de voi toți. Șapte băieți din Coreea, uniți de o dragoste pentru muzică. Am întâlnit dragostea și sprijinul din partea tuturor ARMY din întreaga lume. Toată chestia asta este un miracol. Serios, nu vom lua niciodată asta de bun. Mulțumesc mult. Vă iubim pe toți, vrem să vă oferim această onoare. Mulțumesc HYBE, mulțumesc personalului, tuturor oamenilor.”

Suga și-a ținut discursul în coreeană, spunând: „Am debutat la televiziunea din SUA acum patru ani la AMA și nu aveam idee că vom putea primi “Artistul Anului”. Cred că totul se datorează ARMY, mulțumesc ARMY!”

Jungkook a spus: „Am vrut doar să facem oamenii fericiți cu muzica noastră. Credem că acest premiu deschide începutul noului nostru capitol. În ultimii ani, am învățat că fiecare moment este prețios. Deci, în 2022, vrem să ne concentrăm pe…” și brusc s-a oprit, pentru că a uitat ce avea de zis mai departe. V a luat microfonul și a continuatr: „Sunt profund impresionat de acest premiu. Apreciez dragostea voastră. Mulțumesc ARMY, mulțumesc AMA. Vă mulțumim, noi vă iubim în culoarea mov!”

Pe lângă toate premiile importante pe care băieții le-au câștigat, aceștia au marcat o altă premieră în cariera lor. Pentru prima dată, grupul a cântat pe scenă de două ori!

Prima dată, băieții au urcat pe scenă pentru a interpreta piesa “My Universe”, alături de trupa Coldplay, marcând astfel și prima prestație live a celor din BTS în fața fanilor, după mai bine de 2 ani în care nu au putut organiza concerte cu public.

Foto via Twitter: @bts_bighit

Cântând pentru o mulțime entuziasmată, care purta brățări luminoase, atât Chris Martin, solistul de la Coldplay, cât și membrii BTS, s-au distrat de minune, au străbătut scena împreună și au interacționat atât între ei, cât și cu fanii.

Urmăriți momentul magic aici:

Pe lângă “My Universe”, BTS au avut onoarea de a încheia seara premiilor AMA cu piesa “Butter”. Îmbrăcați în costume șic, galbene, aceștia au încins atmosfera prin mișcările lor “netede ca untul”, cu care toată lumea s-a obișnuit deja.

Iată interpretarea aici:

 

Inițial, BTS ar fi trebuit să interpreteze remixul piesei “Butter” împreună cu Megan Thee Stallion, însă din motive personale, artista nu s-a mai putut prezenta la premiile AMA.

Felicitări, BTS, pentru o seara legendară, din toate punctele de vedere!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.