1637983172-befunky-collage-18

Song Min Ho va prezenta o expoziție specială “Concept Exhibition: Listen to Pieces” înaintea lansării albumului solo

Știam deja că Song Min Ho este foarte talentat, dar acum avem ocazia să ne dăm seama că talentul său nu se rezumă doar la muzică, ci și la alte domenii precum actorie sau chiar artă.

Am aflat vestea că Song Min Ho din trupa WINNER va lansa o expoziție specială în care dorește să prezente piese secundare ale noului său album, dar și  câteva dintre lucrările sale de artă, lucruri care au luat naștere în timpul realizării albumului său sau chiar i-au fost inspirație pentru ce dorește să exprime prin muzica sa. 

În perioada 1 – 6 decembrie, expoziția concept specială a lui Song Min Ho numită “MINO 3rd FULL ALBUM [‘TO INFINITY’] CONCEPT EXHIBITION: LISTEN TO PIECES” va fi deschisă la Seul. Oaspeții care vor ajunge  vor putea vedea sursele de inspirație cu ajutorul cărora acest băiat talentat,  Song Min Ho și-a putut finaliza albumul solo „TO INFINITY”. În plus, în expoziție vor fi prezentate fotografii concept nepublicate până acum, lucrări de artă realizate chiar de el precum  și alte  diverse experiențe ale artistului, potrivit Allkpop. 

Apoi la o zi distanță, pe 7 decembrie, Song Min Ho îți va lansa  cel de-al treilea album solo  complet „TO INFINITY”  pe diverse platforme muzicale. 

Artistul a început deja să își promoveze revenirea și de curând a lansat un nou poster pentru a-și face fanii și mai curioși.

Foto: Allkpop

În această nouă imagine, îl vedem pe Song Min Ho cum poartă o haină galbenă cu o pălărie asortată, având o atitudine cool și o privire pătrunzătoare. Pe haina lui apar mai multe elemente printre care și numele melodiei principale a albumului ‘To Infinity‘, “Tang!”. De asemenea, vedem în partea de jos  vedem data oficială a lansării albumului și ora- 7 decembrie, 6 p.m.  

Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia aștept să văd ce ne-a pregătit Song Min Ho cu acest album. Trebuie să mărturisesc că mi-a fost dor de el și număr zilele până la momentul lansării albumului său.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.