46887

Lee Dong Wook și Wi Ha Joon, două personaje atipice în cea mai nouă dramă “Bad and Crazy”

Cel mai nou proiect de la postul coreean tvN, programat pentru zilele de vineri și sâmbătă a început să dezvăluie tot mai multe detalii. Este vorba despre drama “Bad and Crazy” în care protagoniști sunt celebrul Lee Dong Wook și noul star în ascensiune acum, Wi Ha Joon. 

„Bad and Crazy” este o dramă regizată de Yoo Sun Bong  după un scenariu scris de Kim Sae Bom, cei doi au mai lucrat împreună la drama de succes de la OCN „The Uncanny Counter”. Cu o distribuție minunată care îi cuprinde pe Lee Dong Wook, Wi Ha Joon, Han Ji Eun, Cha Hak Yeon și alții, drama pune în prim plan un tip de erou mai puțin obișnuit și prezintă evenimentele care au loc după ce un tipul capabil, dar rău pe nume Soo Yeol îl întâlnește pe K, un tip nebun când vine vorba de probleme legate de justiţie.

Producătorii au început să ne facă curioși în legătură cu această dramă încă de la început, o dată cu lansarea posterului oficial care arată așa.

Foto: Soompi

Apoi am mai aflat noi detalii de-a dreptul surprinzătoare despre persoanjele acestei drame.

Mai exact, Soo Yeol este considerat un expert în raționalizarea lucrurilor, depunând doar efort în muncă care îi poate satisface dorințele sale egoiste. Dacă ceva are legătură cu o promovare, el își poate ascunde vinovăția în spatele unui zâmbet ciudat. Ba mai mult, Soo Yeol este dispus să închidă ochii pentru majoritatea nedreptăților, iar natura sa plină de tact l-a ajutat până acum să supraviețuiască în această societate competitivă. Cu toate acestea, deși este pe cale să  înțeleagă mai bine cum să manevreze bogăția și ce înseamnă onoarea, viața lui se va întoarce pe dos după ce îl întâlnește pe K, un bărbat care luptă nebunește pentru dreptate.

Lee Dong Wook îl interpretează pe detectivul orientat spre succes pe nume Soo Yeol, care pune mai mult accent pe rezultate pe care le poate obține. O dată cu lansarea fotografiilor pentru această nouă dramă, Lee Dong Wook apare în ipostaza detectivului corupt cu un zâmbet nerușinat și obraznic. Ori de câte ori o situație îl deranjează, Soo Yeol devine nervos și gata să izbucnească în orice moment, dar se poate spune că se transformă complet de îndată ce poate vedea o compensație în fața ochilor.

Deja, spectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va portretiza Lee Dong Wook acest detectiv înțepător, dar fermecător. Lee Dong Wook și-a descris personajul astfel: „Soo Yeol este personajul principal, dar nu este drăguț și este un tip rău care nu se va opri de la nimic dacă este pentru a atinge succesul și promovarea.” El a continuat: „Este foarte diferit de personajele pe care le-am jucat până acum și este o figură cu unicitate și farmec aparte pe care spectatorii nu le-au văzut încă, așa că eu sper că va fi interesant de urmărit.”

De curând am văzut și pozele oficiale cu celălalt protagonist și am mai aflat câteva aspecte surprinzătoare despre el. Mie una nu mi-a venit să cred că Wi Ha Joon a acceptat provocarea și îi vă da viață unui tip de personaj nou, aș spune eu. Totuși nu îmi pot ascunde curiozitatea și încântarea pe care o simt de fiecare dată când mai văd ceva despre el.

În fotografiile oficiale pentru serial, îl vedem pe Wi Ha Joon transformat în bărbatul nebun, motociclist numit K, care ar face totul, nu contează modalitatea aleasă pentru a face dreptate. K poartă un zâmbet inocent, este fidel caracterului său și princiilor după care trăiește, emană un aer imprevizibil și de-a dreptul nebunesc.

K crede că el există pentru a aduce dreptate într-o lume coruptă. Prima persoană pe care a ales-o  și își dorește să facă dreptate este detectivul corupt Soo Yeol (rolul lui Lee Dong Wook), care se poziționează mai presus de toți criminalii. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să urmărească povestea aceasta alambicată dar și munca în echipă care ia naștere în dramă, în timp ce K, care visează să fie un erou al justiției, se ciocnește cu detectivul Soo Yeol, la fiecare pas.

În legătură cu portretizarea personajului său, Wi Ha Joon, celebrul actor din “Squid Game” a spus: „K este dur în măsura în care pumnii îi vor veni înaintea cuvintelor, dar este o figură tridimensională care debordează de dreptate, revigorantă și chiar drăguță.” El a continuat: „Acesta este cel mai scurt păr pe care l-am avut de când eram în armată și, simultan, am făcut multe exerciții și antrenament pentru a mă pregăti pentru numeroasele scene de acțiune din dramă. În special, pentru că este prima dată când joc un rol mai comic, m-am gândit mult, am făcut cercetare și practică pentru acest aspect.”

Pentru a vedea mai exact care este interacțiunea dintre cele 2 personaje, vă invit să urmăriți teaserele lansate până acum.

Vă mai spun că drama de la tvN  “Bad and Crazy” va avea premiera pe 17 decembrie, în locul dramei difuzate în prezent “Happiness”. Eu mi-am notat data premierei și aștept cu nerăbdare acest serial.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.