dummy

Starurile Hallyu au făcut senzație pe covorul roșu, la cea de-a 42-a ediție a Premiilor Blue Dragon Film Awards

Cele mai strălucitoare celebrități din Coreea de Sud au pășit pe covorul roșu, captând imediat atenția blitz-urilor datorită look-urilor uluitoare în timp ce participat la cea de-a 42-a ediție a premiilor Blue Dragon Film, relatează Kdrama Stars.

Desfășurată pe 26 noiembrie, ceremonia anuală de decernare a premiilor a avut loc la Sala Yeouido a KBS, acolo unde vedetele K-drama au strălucit, cei mai buni dintre ei plecând acasă și cu un premiu pe măsura talentului și a efortului depus.

Interesant este că Blue Dragon Film Awards 2021 a fost din nou găzduit de duo-ul Kim Hye Soo și Yoo Yeon Seok, cei doi fiind gazdele acestui show de patru ani consecutivi, distrând publicul cu inteligența și sinergia lor.

Mai mult, “Oh My Girl”, “HolyBang” și “Forestella” au fost  interdesemați interpreții acestui an.

Pentru evenimentul principal, „Escape from Mogadishu” a luat acasă cinci premii care îl includ și pe “Cel pentru cel mai bun film”.

Vedeta din „Three Sisters”, Moon So Ri, a câștigat trofeul pentru “Cea mai bună actriță” pentru rolul ei ca Mi Yeon.

Pe de altă parte, Sol Kyung Gu din filmul „The Book of Fish” a câștigat mult-râvnitul premiu pentru “Cel mai bun actor”, eclipsându-i rând pe nd pe Song Joong Ki, Jo In Sung și mulți alții.

Pe lângă trofee și discursuri, prestigiosul eveniment a prezentat și vedetele Hallyu cîn toată splendoarea lor, pe covorul roșu.

Iată o listă cu cele mai bine îmbrăcate 10 celebrități la cea de-a 42-a ediție a Blue Dragon Film Awards:

Kim Hye Soo and Yoo Yeon Seok

Kim Hye Soo (김혜수 – 5 septembrie 1970), o frumusețe în vârstă de 51 de ani, a pășit pe covorul roșu alături de colegul ei, gazdă Yoo Yeon Seok. Starul „Hospital Playlist” arăta uluitor în costumul său negru și papion, în timp ce Kim Hye Soo și-a etalat silueta uluitoare într-o rochie lungă, gri oțel.

AOA Seolhyun

Capetele s-au întors atunci când Seolhyun, mebra trupei de fete AOA, a coborât din maină în rochia ei roșie uimitoare, lungă, cu umeri lăsați, aspectul glamorous fiind întregit de tocurile negre și o buzele roșii, îndrăzneațăe.

Song Joong Ki

Desigur că Song Joong Ki a încântat covorul roșu cu farmecele sale incontestabile, arătând elegant într-un costum negru cu papion. Actorul a fost chiar nominalizat la categoria “Cel mai bun actor” al anului pentru filmul SF „Space Sweepers”.

Jo In Sung

O altă vedetă Hallyu care a arătat deosebit de elegant la cea de-a 42-a ediție a Blue Dragon Film Awards este Jo In Sung. Actorul a mers pe covorul roșu purtând un costum format din trei piese, în timp ce a zâmbit și a făcut semn cu mâna spre camere.

Jeon Yeo Been

Starul „Vincenzo”, Jeon Yeo Been, emană clasă și eleganță, îmbrăcată un top gri cu plisat, care îi urcă delicat pe linia gâtului pentru ceremonie din acest an a celei de-a 42 ediții a Premiilor Blue Dragon Film. Actrița a luat acasă premiul de popularitate Chung Jung Won Popular Star alături de alte trei vedete.

YoonAde la Girls’ Generation

Vedeta în vârstă de 31 de ani arăta impecabil într-o rochie albă fără umeri. La fel ca Jeon Yeo Been, ea a câștigat, de asemenea, cea de-a 42-a categorie premiul de la categoria Popular Star a ediției cu numărul 42 a premiilor Blue Dragon Film.

Fosta membră a trupei de fete f(x), Krystal Jung

Cântăreața-actriță i-a uimit pe toați cu rochia ei lungă și strălucitoare, care-i pune în evidență linia superbă a corpului.

Nam Da Reum

Starul în ascensiune Nam Da Reum a apărut purtând un costum de catifea extrem de sofisticat și un papion din același material, încântându-ne privirile cu farmecele sale incontestabile.

Park Eun Bin

Ultimul pe lista noastră este Park Eun Bin, care a arătat elegant într-o rochie, de asemenea, fără umeri (se pare că majoritatea prezențelor feminine de pe covorul roșu au preferat anul acesta astfel de ținute), look-ul fiind completat cu niște cercei în stil minimalist.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.