271853793_4722836197800304_3747272222937493689_n

Seo Ye Ji revine într-un rol principal în drama „Eve’s Scandal”! Este prima apariție publică a actrițe după scandalul din aprilie 2021

„Drama „Eve’s Scandal”, cunoscută mai degrabă drept “Eve/이브”,  ni-i aduce în prim plan pe actorii Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Yoo Sun și Lee Sang Yeob. Potrivit Star Today, prima zi de filmare a lui Seo Ye Ji pentru viitoarea dramă tvN a fost 24 noiembrie 2021.

Tot la începutul lunii noiembrie, Yoo Sun a fost confirmat ca făcând parte din distribuția acestei drame, în timp ce restul membrilor distribuției fuseseră în discuții încă de la debutul toamnei anului trecut.

„Eve’s Scandal” este o dramă romantică care tratează inside-urile unui proces de divorț de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) al unui chaebol, care șochează întreaga națiune.

Seo Ye Ji joacă rolul lui Lee Ra El, care s-a născut într-o familie formată dintr-un tată genial și o mamă extrem de frumoasă.

După ce trece printr-o poveste de familie extrem de nefericită, ea se transformă într-o femeie care este asemănată cu o „floare periculoasă”, cu un farmec fatal. De fapt, chia ea este femeia aflată în centrul procesului de divorț incredibil de costisitor.

Park Byung Eun va fi CEO-ul  grupului corporativ nr. 1 în lumea financiară.

Lee Sang Yeob preia rolul lui Seo Eun Pyung, un avocat pentru drepturile omului care renunță la tot din dragoste când o întâlnește pe Lee Ra El.

Yoo Sun joacă rolul lui Han So Ra, singura fiică a puternicului politician Han Pan Ro, care s-a căsătorit în familia chaebol LJ Group. Ea pare frumoasă și încrezătoare, dar este, de fapt, instabilă emoțional și obsedată să rămână tânără.

„Eve’s Scandal” este scris de Yoon Young Mi („The Good Witch”, „Birth of the Beauty”, „Bride of the Sun”) și este programat să aibă premiera în prima jumătate a anului 2022.




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.