Hyoyeon din Girls’ Generation despre devenirea unui DJ + reînnoirea contractului cu SM Entertainment

Într-un interviu recent, Hyoyeon din trupa Girls’ Generation, a vorbit despre cum este să fii un DJ și despre reînnoirea contractului cu SM Entertainment.

Când s-a subliniat faptul că Hyoyeon este singura membră a trupei care a devenit un DJ, în timp ce restul au devenit actrițe și artiste solo, aceasta a comentat: “Cred că am luat o decizie bună. Presiunea este mare, dar îmi place.  Să fac ceva nou și ce îmi place este fericire. De asemnea, cred că este palpitant să primesc feedback-uri pe scena de DJ.”

Hyoyeon a mărturisit ce a determinat-o să devină un DJ: “A început cu interesul meu pentru dans. M-am gândit că dacă amestec anumiți pați, va fi uimitor, și de acolo a provenit interesul pentru a deveni un DJ. Curioasă în legătură cu mixajul, am început să mă joc la pupitrul de mixaj al DJ-ului, și m-am gândit că ar trebui să fac muzică în timp ce ascult sfaturile profesioniștilor.” Aceasta a dezvăluit că interesul său pentru a fi un DJ a pornit de când piesele trupei Girls’ Generation, “The Boys” și “I Got a Boy”, au apărut, însă Hyoyeon a devenit un DJ oficial acum un an.


Hyoyeon, de asemena, a vorbit despre stilul ei de muzică: “Mixez hip-hop-ul cu dubstep și tech house. Este un gen care îți face inima să salte. Întrebarea este dacă muzica poate conduce publicul sau nu. Ca atunci când pregăteam un album, îngrijorarea mea ca DJ este dacă ar trebui să fiu în pas cu trendul actual sau să conduc publicul cu muzica pe care acesta o dorește.”

Când s-a evidențiat faptul că aceasta ar putea primi o reacție negativă din partea lumii DJ-ilor, deoarece face parte dintr-o trupă de fete,  a răspuns sincer: “Am știut că vor fi persoane care mă vor judeca. Un singur lucru e cert, dacă nu există talent, vei cădea. Scopul meu este să devin un DJ care este recunoscut [de lume].”

Idolița, ce a devenit un DJ, a vorbit despre competiția dintre fetele DJ, spunând: “Poate suna plictisitor, dar voi concura cu calitatea muzicii. În exterior, voi arăta o latură de fată pe care o poți admira.”

Hyoyeon, de asemenea, a dezvăluit faptul că își va reînnoi contractul cu SM Entertainment, deși celelalte membre au decis să plece de la agenție. Îngrijorând-o decizia lor, aceasta a spus: “Respect opinia fiecăruia. Este viața lor.” Apoi, a împărtășit motivul pentru care a decis să rămână la SM Entertainment: “M-am gândit că nimeni nu mă poate sprijini mai bine în ceea ce urmează să fac decât propria companie. Ceva ce este și loialitate, dar parcă nu neapărat, m-a influențat, de asemnea. Sunt aici încă din anul 2000 și sunt foarte mulți angajați cu care mă simt compatibilă.”

Sursa: soompi.com

(Traducător: Elena Rădulescu)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.