minari-post-cover

„Minari” a câștigăt premiul pentru Cel mai bun film într-o limbă străină la cea de-a 26-a ediție a Critics Choice Awards. Alan Kim a acceptat cu lacrimi în ochi premiul pentru Cel mai bun actor tânăr

„Minari” și micuța-vedetă Alan Kim au fost recompensați la cea de-a 26 ediție a Critics Choice Awards!

În cadrul evenimentului din 7 martie care sărbătorește unele dintre cele mai bune producții de film și televiziune, „Minari” a fost anunțat ca fiind câștigătorul premiului pentru Cel mai bun film într-o limbă străină, iar micuțul Alan Kim, în vârstă de doar 8 anișori, a câștigat la categoria Cel mai bun actor/actriță tânăr/ă. Filmul a fost nominalizat per total la nu mai puțin de 10 categorii, relatează soompi.com.

În discursul extrem de emoționant de acceptare a premiului, Alan Kim a mulțumit cu ochii în lacrimi criticilor, familiei sale, echipei de producție și colegilor alături de care a jucat în acest film. „Este un vis?” a spus actorul, întrebare care este, totodată, și o replică din filmul „Minari”. „Sper că nu este un vis”, a adăugat tot el, înainte de a-și manifesta recunoștința pentru premiul primit și în limba coreeană.

Urmăriți discursul de acceptare al premiului chiar mai jos!

https://www.instagram.com/p/CMJDSpfjCaz/?utm_source=ig_web_butt

„Minari” este regizat de Lee Isaac Chung, iar în rolurile principale îi puteți vedea pe Steven Yeun, Han Ye Ri, Alan Kim, Noel Kate Cho, Youn Yuh Jung și Will Patton. Bazat pe experiențele din viața reală ale regizorului, filmul spune povestea unei familii de imigranți sud-coreeni care încearcă să înceapă o nouă viață în America rurală din anii 1980.

“Minari” desemnat -Cel mai bun film străin la Globurile de Aur 2021

Interpretarea lui Alan Kim care îi dă viață micuțului David, cel mai mic copil al familiei din pelicula  „Minari”, i-a adus anterior actorului premii de la asociațiile criticilor de film din Washington D.C., Seattle și Las Vegas, precum și premiile Gold List. Tânărul actor va juca și în viitorul film al lui A24 „Latchkey Kids”.

„Minari” a câștigat, de asemenea, premiul pentru Cel mai bun film cinematografic într-o limbă străină la cea de-a 78 a ediție a Globului de Aur, iar membrii distribuției sunt nominalizați la trei premii în cadrul celei de-a 27 a ediții a Screen Actor Guild Awards, eveniment ce va avea loc pe 4 aprilie. În plus, Youn Yuh Jung a câștigat 30 de premii pentru interpretarea sa din „Minari” de la diverse asociații de critici de film și multe altele.

Vă reamintim că anul trecut, „Parasite” a primit premiul pentru cel mai bun film străin la Critics Choice Awards. Filmul a luat acasă patru trofee la premiile Academiei de anul trecut, drept urmare tot mai multe persoane sunt curioase săvadă dacă „Minari” se va alătura și el cursei pentru Oscarul de anul acesta.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.