222a51b6d8de46df900756b6a2f48a31

Actrița veterană Kim Min Kyung a trecut în neființă

Potrivit Soompi, Veterana actriță Kim Min Kyung a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

Pe data de 17 august, agenția sa, DaHong Entertainment, a afirmat: „Kim Min Kyung a murit ieri (16 august).” Momentan, trupul acesteia se află la un spital din Seul, iar înmormântarea va avea loc pe 18 august.

Născută în 1960, Kim Min Kyung și-a început cariera actoricească într-o trupă de teatru în 1979 și a apărut în câteva zeci de proiecte de-a lungul carierei sale, pe o perioadă de mai mult de patruzeci de ani. A câștigat premiul pentru un actor debutant la Festivalul de Teatru al Coreei, în 1981. În piese de teatru, drame și filme, a jucat rolul de mamă care se confruntă cu o suferință lungă, dar care, cu toate acestea, este înțelegătoare.

A apărut în filme precum „Tazza,” „Someone Behind You,” „Where the Truth Lies,”„Microhabitat”, și multe altele. Dintre drame, amintim „The Moon Embracing the Sun,” „The Flower in Prison,” „When the Camellia Blooms,” „VIP,” „Nobody Knows,” „Eccentric! Chef Moon” etc. Cele mai recente proiecte ale sale includeau dramele „Mouse” și „A Good Supper”, precum și filmul „Pipeline”. Două dintre filmele ei, „Spiritwalker” and „1947 Boston” nu au fost încă lansate.

Condoleanțele noastre familiei lui Kim Min Kyung și prietenilor acesteia.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.