df6797ed7b364eb1a8c2f4deb82f71c7

“Hellbound” cu Yoo Ah In și Won Jin Ah, prima dramă coreeană care va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Toronto

Cea mai nouă dramă a lui Yoo Ah In   numită “Hellbound” a fost invitată  la acea de-a 46 ediție a Festivalului Internațional de Film Toronto (TIFF)! Acest lucru chiar marchează o premieră, pentru că nu cred ca am mai auzit până acum ca o dramă coreeană să meargă la un astfel de festival.

„Hellbound” este  o nouă serie Netflix în regia lui Yeon Sang Ho din „Train to Busan”, ce  îi va avea în distribuție pe  Yoo Ah In, Won Jin Ah, Kim Hyun Joo și Park Jung Min, potrivit Soompi. 

Sursa: Soompi

Viitoarea dramă prezintă o lume în care oamenii se confruntă cu un fenomen supranatural care ar putea fi considerat atât un miracol, cât și  un blestem și descrie iadul creat de om  pentru a-și depăși realitatea asemănătoare iadului. Yoo Ah In va juca rolul de șef al religiei emergente „Saejinrihoe”, în timp ce Park Jung Min și Kim Hyun Joo vor interpreta personaje care încearcă să dezvăluie adevărul din spatele religiei care spală creierul oamenilor.

„Hellbound” va fi proiectat în secțiunea „Primetime” a festivalului, care se concentrează pe seriile care sunt  realizate ca o încrucișare între TV și filme cu povești și producții impresionante. De când a fost introdusă în 2015, categoria a invitat seriale de succes precum “Heroes,” “Transparent” și “Black Mirror.”

Se mai știe că un al serial Netflix invitat anul acesta  la festival este  “Colin in Black and White” de la cineastul american Ava DuVernay, care va fi prezentat în aceeași categorie ca „Hellbound”.

Festivalul Internațional de Film din Toronto, care evidențiază noi filme de diferite genuri și stiluri, este cel mai mare festival de film din America de Nord. Festivalul din acest an va avea loc în perioada 9 – 18 septembrie, timp în care „Hellbound” va avea premiera mondială.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.