Dacă ești aici cu noi pentru prima oară, te rog rămâi.

[INTERVIU] Povestea din ochii actorului Song Kang

Cu ocazia unui nou pictorial, colaborare realizată între brand-ul Cartier și revista Marie Claire Korea, avem parte de un nou mini-interviu cu protagonistul serialului “Nevertheless”.

Q: Aceasta este prima întâlnire cu Marie Claire în 9 luni. Dacă iarna trecută ilustram atmosfera creată de anotimp, de data aceasta cu Clash de Cartier am arătat două stări opuse.

A: A fost interesant să văd cum cele două concepte contrastante au fost incluse într-un singur pictorial. De fapt, a fost prima dată când am filmat astfel, așa că am fost destul de îngrijorat. Am studiat mișcările mâinilor singur acasă și a fost și mai distractiv, deoarece am reușit să folosesc puțin din ceea ce am exersat.

Q: În contrast cu pictorialul, dacă ai găsi o latură nouă a actorului Song Kang, cum ar fi aceasta?

A: Apropiații mei spun că tind să fiu jucăuș, dar atunci când am conversații serioase, spun că le continui la nesfârșit și mă adâncesc în subiecte. Dacă am senzația că se formează un fel de empatie în timpul unei conversații, cred că devin sincer fără să-mi dau seama.

Sursa foto: Marie Claire Korea

Q: Am citit din nou interviul de acum 9 luni. La vremea aceea am vorbit despre emoțiile de dinainte de lansarea <Sweet Home> și <Love Alarm 2>. După aceea, <Navillera> și <Nevertheless> au fost, de asemenea, lansate, așa că este de așteptat să se fi produs o mulțime de modificări într-un timp destul de scurt, nu-i așa?

A: Am avut o mulțime de experiențe noi într-o perioadă scurtă de timp și multe s-au schimbat. În special <Sweet Home> a primit reacții excelente în decurs de o săptămână sau două de la lansare, așa că am fost puțin uimit. O mulțime de oameni mă recunosc pe stradă și, când merg la restaurante îmi oferă servicii gratuite (Râde). Cred că am avut noroc. În timp ce proiectele au fost lansate unul după altul, am încercat să fiu cât se poate de umil, fără să mă entuziasmez excesiv.

Q: Îmi amintesc că ai învățat balet pentru <Navillera> în timpul liber pe platou. Cum ai completat aspectul lui „Chaerok”, care te îngrijora atunci?

A: Nu știu dacă pot folosi cuvântul completare. Când mă gândesc la Chaerok, există ceva ce regret. Cu toate acestea, sunt mulțumit de personaj în sine, deoarece se pare că partea intenționată a ieșit bine în timp ce o pregăteam. În timp ce vorbeam cu regizorul, ne-am gândit la sentimentul de „căldură” și am fost mândru că oamenii care au urmărit <Navillera> au spus că „A fost o dramă caldă, am decis să-mi trăiesc viața mai frumos”. Mă bucur că pare să se fi realizat în direcția pe care mi-o doream, așa că este un proiect la care mai reflectez și acum.

Q: Care este cea mai memorabilă scenă care surprinde căldura în <Navillera>?

A: Ultima întâlnire de la aeroport. La început, eram îngrijorat dacă aș putea să mă exprim bine, dar când l-am întâlnit pe bunicul „Deok-chul”, am izbucnit în lacrimi fără să-mi dau seama. Nu mi s-a părut o scenă dintr-o dramă, s-a simțit foarte real.

Sursa foto: Marie Claire Korea

Q: A trebuit să joci patru personaje complet diferite – Chaerok, Seon-oh în <Love Alarm 2>, Hyun-soo în <Sweet Home> și Jae-eon în <Nevertheless>. Timpul alocat pentru a înțelege fiecare personaj, procesul de exprimare și de transformare într-o persoană diferită au fost probabil dificil de gestionat.

A: Poate din cauza personalității mele, este nevoie de ceva timp să mă acomodez cu mediul. Am încercat să reduc cât mai mult decalajul dintre mine și personaj în timpul dat, dar nu a fost ușor. Ar fi frumos dacă ar exista o modalitate mai rapidă și mai eficientă, dar totuși tind să citesc replicile des și să mă concentrez pe înțelegerea fundalului din spatele textului și a replicilor. Pe de altă parte, când vine vorba de exprimare, nu depun foarte mult efort. Când mă gândesc la următoarea persoană cu care voi juca, mă eliberez automat.

Q: Au existat personaje pentru care a trebuit să te adaptezi în mod deosebit?

A: Da, Chaerok. Înainte de a mă întâlni cu Deokchul, eram negativ și sceptic cu privire la viața mea, dar era foarte diferit de mine, așa că eram îngrijorat referitor la modul de a-l transpune.

Q: Privind cele patru proiecte menționate mai sus, am încercat să mă concentrez asupra ochilor actorului Song Kang. Au existat o mulțime de scene în care am putut înțelege perfect emoțiile exprimate privindu-te în ochi. 

A: Serios? Am facut asta? Nu cred că este prima dată când o aud, am auzit asta și de la regizori (râde). Cu siguranță mă gândesc mai mult la exprimarea emoțiilor prin ochi decât la cuvinte în timp ce joc. Eu însumi urmăresc adesea ochii unui actor atunci când mă uit la un film sau o dramă.

Sursa foto: Marie Claire Korea

Q: Dintre toate personajele pe care le-ai jucat până acum, care a avut cei mai memorabili ochi?

A: Hyunsoo din <Sweet Home>. Au fost o mulțime de probleme, deoarece era un personaj cu atât de puține replici și emoțiile sale s-au schimbat adesea. Îmi amintesc mai ales ochii din momentul în care l-am întâlnit pentru prima dată pe monstruul lacom.

Q: Te mai uiți la proiectele din trecut?

A: Da. În loc să mă uit pentru a vedea cum joc, le urmăresc pentru că îmi place să-mi amintesc întâmplările din trecut. După o călătorie, mă tot uit la fotografiile pe care le-am făcut în timpul ei. Așa e inima mea, privesc înapoi și îmi amintesc: „A, așa era atunci”.

Q: Cam de câte ori le-ai văzut?

A: Am văzut <Love Alarm> de nenumărate ori. Au trecut două sezoane, așa că am o mulțime de amintiri. Dar am urmărit, de asemenea, <Sweet Home> și <Navillera> de câte ori am avut ocazia. Probabil la fel va fi și cu <Nevertheless>. 

Q: Va deveni mai dificil să le revezi pe măsură ce se acumulează mai multe proiecte, nu?

A: (Râde) Cel mai probabil. Zilele libere vor fi cele mai aglomerate.

Sursa foto: Marie Claire Korea

Q: Există ceva ce se numește echilibrul dintre viața profesională și viața profesională. Actorul Song Kang pare să trăiască o viață unde conceptul acesta nu prea se aplică. Pentru că pare să nu existe aproape niciun tărâm al vieții în afara actoriei.

A: Nu-i așa? Când nu mă gândesc la actorie, este timpul să fac mișcare. Odată am spus: „De ce trăiesc așa? De asemenea, m-am gândit: „Nu dorm prea mult în zilele libere”. Dar cred că așa sunt eu. În afară de actorie, vizionarea de filme sau drame TV poate face parte din slujba mea și chiar poate fi o modalitate de a mă antrena ca actor, dar asta este și bucuria vieții mele. Cred că ameliorează stresul mai eficient decât dacă aș face alte activități. Trăiesc o viață sănătoasă în felul meu (râde).

Q: Îți mai place să citești romanele de mister? În interviul anterior spuneai că citești ceva.

A: Asta e tot ce am citit. Pe atunci eram pierdut în mister, în această perioadă însă voi citi o varietate de povești destul de obscure. Am ales povești de diferite genuri.

Q: Ai o viață lipsită de somn.

A: (Râsete) Așa este. Haha. Sunt multe de făcut.

Îl puteți urmări pe Song Kang în cel mai recent serial marca Netflix, <Nevertheless>.

Sursa foto: Marie Claire Korea




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.