201610513

Mai mulți fani îi cer lui CHEN să părăsească grupul EXO, după ce a anunțat că va deveni tată pentru a doua oară

Mulți fani îi cer lui CHEN să părăsească grupul EXO după ce a anunțat că așteaptă un alt copil, scrie news.sbs.co.kr.

Vestea a fost făcută publică de presa coreeană pe data de 16 noiembrie, iar mai târziu, agenția de management a CHEN SM Entertainment a confirmat informația.

SM Entertainment a declarat: „Este adevărat că soția lui CHEN este însărcinată cu al doilea copil al cuplului”.

În ianuarie 2020, CHEN și-a anunțat căsătoria cu o iubită ce nu este celebritate, precum și sarcina acesteia.

Apoi, aproximativ trei luni mai târziu, s-a născut fiica lui CHEN, iar el s-a înrolat în armată pentru serviciul militar obligatoriu, în octombrie același an.

În urma anunțului său complet neașteptat, un număr mare de fani EXO și-au exprimat dezamăgirea și furia față de el.

Chiar dacă CHEN le-a cerut scuze printr-o scrisoare scrisă de mână pentru că le-a dat o știre atât de surprinzătoare mai târziu, era prea târziu; aceștia se întorseseră împotriva lui.

La acel moment, unii dintre ei chiar s-au adunat în fața sediului agenției sale, cerându-i lui CHEN să părăsească grupul, imediat.

Acum că CHEN va deveni tată din nou, mai mulți fani au reacționat negativ, gândidu-se dacă acesta ar mai merita sau nu să facă parte din grup.

Mulți dintre ei lasă comentarii online, spunând lucruri de genul: „Bine, felicitări, dar sper să părăsești EXO acum.”, „Nu te gândești deloc la colegii tăi. Chiar e timpul să te desparți de ei,” , “Serios, nu vrem un tată vedetă K-pop. Crezi că cineva vrea să fie fana unui tată?” și altele.

*** Echipa Sarang dorește să precizeze că nu va susține niciodată un astfel de comportament absurd! Îi dorim tot binele din lume atât lui CHEN, cât și întregii sale familii! Felicitări, CHEN! Așteptăm cu nerăbdare venirea noului micuț pe lume! ***




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.